A mai nap üzenete: minden jótett, amit másokért teszel, nem csak őket segíti, hanem téged is

A mai nap üzenete: minden jótett, amit másokért teszel, nem csak őket segíti, hanem téged is!

Drága Barátom,

Az angyalkártya, amit számodra húztam, a “Jótékonyság” kártya. Ez a kártya azt üzeni, hogy minden jótett, amit másokért teszel, nem csak őket segíti, hanem téged is.

A jótékonyság nem csak a nagy gesztusokban rejlik. A legapróbb jócselekedetek, mint egy mosoly, egy kedves szó, vagy egy segítő kéznyújtás, hatalmas hatással lehetnek mások életére. Az angyalok azt üzenik, hogy a jótékonyság egy olyan ajándék, amit mindenkinek meg lehet adni, és amit mindenkinek meg kellene kapnia.

A jótékonyság nem csak másoknak jó, hanem neked is. Minden jócselekedet, amit teszel, visszatér hozzád. Az angyalok azt üzenik, hogy a jótékonyság egy olyan energia, amit megosztasz a világgal, és ami visszatér hozzád sokszorosan.

Emlékezz, a jótékonyság nem csak a cselekedetekben rejlik, hanem a szavakban és a gondolatokban is. Légy kedves másokkal, de légy kedves magaddal is. Engedd, hogy a jótékonyság átjárja az életed minden pillanatát, és hagyd, hogy az angyalok segítsenek ebben.

A jótékonyság az egyik legerősebb erő a világon. Használd, hogy pozitív változásokat hozz létre a világban, és hagyd, hogy a jótékonyság átjárja az életed!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK