A Mai nap üzenete számodra: 2020.07.17. – Nyugalom, a békesség és a remény

A Mai nap üzenete számodra: 2020.07.02. – Nyugalom, a békesség és a remény

Erről a lapról a nyugalom, a békesség és a remény hangulata árad. A képen látható nő a tökéletes hit megtestesítője. A homlokán ragyogó csillag összeköttetésben van az égi csillaggal, utalva ezzel a szellemi és lelki egységre. A nő tudatában van annak, hogy az “isten malmai” őrölnek, mindennek megvan a maga ideje és helye, rábízhatjuk magunkat a mennyei gondviselésre. A Csillag, úgy tetszik, a Mértékletesség testéve, aki meztelenségében természetesebb, a vízben sokkal szilárdabban áll. Nővérével ellentétben ő nem tartalékol és mérlegel, hanem fenékig kiüríti a kancsóit. Bízik abban, hogy azok újra meg újra megtöltődnek.

A Csillag üzenete az újratöltődés és a hit. Bízzunk abban, hogy az élet ciklusai a természet törvényei szerint váltakoznak, és a nehezebb idők után mindig jobb idők jönnek. És ha ez bekövetkezik, adjuk át neki magunkat teljesen: fürödjünk meg a hit hűs vizében és a Csillag állandó fényében. Tudjuk, hogy a szívünk és a hitünk egyaránt megújul.

Ne adjuk át magunkat a kishitűségnek, a kétségbeesésnek. Soha ne adjuk fel. Ne feledjük, hogy a Csillag a remény ígérete.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL