A mai nap üzenete számodra: Árad az égi áldás, amit kérsz, most megkapod!

A mai nap üzenete számodra: Árad az égi áldás, amit kérsz, most megkapod!

Kedves Olvasóink,

Szeretnék megosztani veletek egy csodálatos és inspiráló üzenetet: A mai nap üzenete számodra: Árad az égi áldás, amit kérsz, most megkapod!

Ebben a különleges pillanatban, amikor az élet és az Univerzum energiái összehangolódnak, emlékezzünk erre a bibliai igére: “Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7). Ez a vers arról szól, hogy bízzunk Istenben és az Univerzumban, hiszen ők mindig készen állnak, hogy megáldjanak minket!

Ma egy különleges este köszönt ránk, amikor az Univerzum és az angyalok együttműködnek, hogy válaszoljanak a kéréseitekre. Hiszem, hogy minden, amit őszintén kértek, megkapjátok. Ez lehet egy régen várt válasz egy kérdésre, egy váratlan lehetőség, amelyet soha nem gondoltatok volna, vagy akár egy belső béke és megértés, amely megvilágítja az életeteket.

Figyeljetek a mai este folyamán az Univerzum jeleire. Ezek a jelek lehetnek apró, de jelentőségteljes események az életetekben, amelyek megerősítik, hogy az égi áldás valóban az utatokra talált!

Ima az érkező áldásokért:

“Drága Mennyei Atyám, hálásan köszönöm a szeretetedet és a végtelen áldásaidat. Kérlek, segíts nekem észrevenni és befogadni a mai napon rám áradó áldásokat. Nyisd meg a szívemet és az elmémet, hogy befogadjam azokat az ajándékokat és lehetőségeket, amelyeket nekem szánsz. Áraszd rám a békességedet és az áldásodat, hogy teljes bizalommal és hálaadással fogadhassam az égi ajándékokat!

Ámen.”

Kedves Olvasók, bízzatok abban, hogy ma minden, amit kértek, elérhetővé válik számotokra. Legyetek nyitottak és fogadók, és figyeljetek az Univerzum csodálatos módjaira, ahogy a vágyaitokat valóra váltja. Legyen a mai nap az áldások, a megvalósulások és a csodák ideje.

Áldásokkal és szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!