A mai nap üzenete számodra: Az angyali királyság védelmező angyala melletted áll, és hatalmas szárnyával megvéd minden bajtól!

A mai nap üzenete számodra: Az angyali királyság védelmező angyala melletted áll, és hatalmas szárnyával megvéd minden bajtól!

Kedves Olvasóink,

Ezen a csodálatos napon, amikor a csillagok fénye beragyogja az életünket, és a természet csodái körülölelnek minket, szeretnék megosztani veletek egy különleges és erőteljes üzenetet: A mai nap üzenete számodra: Az angyali királyság védelmező angyala melletted áll, és hatalmas szárnyával megvéd minden bajtól!

Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Mert angyalait parancsolja felőled, hogy őrízzenek téged minden utaidon.” (Zsoltárok 91:11). Ez az igevers arra emlékeztet minket, hogy az ég angyalai mindig velünk vannak, hogy óvják és vezessék lépteinket!

Ma egy különleges este érkezik, amikor az angyali jelenlét különösen erős. Hiszem, hogy az angyalok nem csupán léteznek, de aktívan részt vesznek az életünkben. Ma az angyali királyság egyik védelmező angyala különösen melletted áll, hatalmas szárnyait kiterjesztve, hogy megóvjon minden bajtól.

Figyeljetek a jelekre és az üzenetekre, amelyeket az angyalok küldenek nektek. Ezek lehetnek egy váratlan ösztönzés, egy megnyugtató érzés, vagy egy inspiráló gondolat, amely éppen akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá. Ezek az angyali üzenetek az Univerzum módjai arra, hogy biztosítsanak titeket a szeretetéről és védelméről.

Az Angyali Védelem imája:

Drága Mennyei Atyám, hálásan köszönöm, hogy az angyalaid mindig velem vannak, hogy óvják és vezessék az utamat. Kérlek, engedd, hogy érezzem a védelmező angyalod jelenlétét ma, és minden nap. Tölts el engem bizalommal és békességgel, tudva, hogy az angyalaid védelme alatt állok. Áldd meg a mai napomat, és segíts nekem észrevenni az angyali jeleket és üzeneteket, amelyeket nekem küldesz.

Ámen.

Kedves Olvasók, bízzatok abban, hogy nem vagytok egyedül. Az angyalok mellettetek állnak, védelmezve és vezetve titeket minden lépésetekben. Legyen a mai este tele békével, bizalommal és az angyali szeretet érzésével!

Áldásokkal és szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!