A mai nap üzenete számodra: Ezerszeres áldások érkeznek ma éjszaka! Akkor is megtalálnak, ha nem hiszel benne!

A mai nap üzenete számodra: Ezerszeres áldások érkeznek ma éjszaka! Akkor is megtalálnak, ha nem hiszel benne!

Kedves Olvasók,

Ahogy a nap lassan nyugovóra tér, és az esti csillagok kezdenek felragyogni az égen, szeretnék megosztani veletek egy különleges és biztató üzenetet: “A mai nap üzenete számodra: Ezerszeres áldások érkeznek ma éjszaka! Akkor is megtalálnak, ha nem hiszel benne!”

Emlékezzünk erre a bibliai igére, amelyet Málaki könyvében találunk: “Hozzátok be az egész tizedet a csűrbe, hogy legyen eledel az én házamban, és próbáljatok ki engem ezzel – mondja a Seregek Ura -, nem nyitom-e meg nektek az égnek ablakait, és nem árasztom-e rátok áldást, méghozzá bőven.” (Málaki 3:10). Ez az igevers arra ösztönöz bennünket, hogy bízzunk Isten bőséges áldásaiban, még akkor is, ha nem látjuk azokat szemmel.

Ma éjszaka varázslatos dolgokra számíthattok. Akár hiszitek, akár nem, az Univerzum és Isten áldásai észrevétlenül érkeznek az életetekbe. Ezek az áldások sokféle formában jelenhetnek meg: egy váratlan örömteli hír, egy meglepő lehetőség, vagy akár egy mély belső béke érzése.

Legyetek nyitottak arra, hogy fogadjátok ezeket az áldásokat. Néha azok a legnagyobb ajándékok, amelyeket nem vártunk, vagy nem kértünk. Ezek az áldások az Univerzum módjai arra, hogy megmutassa: mindig gondoskodik rólatok, még akkor is, ha nem vagytok teljesen tudatában annak.

“Drága Mennyei Atyám, köszönöm a szeretetedet és a végtelen áldásaidat, amelyeket rám árasztasz. Kérlek, segíts nekem nyitott szívvel fogadni mindazt, amit az élet kínál. Tölts el engem a hit és a hála erejével, hogy képes legyek észrevenni és értékelni azokat az áldásokat, amelyeket ma éjszaka kapok tőled. Áraszd rám a békességedet és az áldásodat, hogy érezzem a jelenlétedet minden pillanatban!

Ámen.”

Kedves Olvasóink, bízzatok abban, hogy ma éjszaka az áldások éppúgy rátok találnak, mint a csillagok fénye az éjszakai égbolton. Legyen ez az este a csodák, a meglepetések és a bőség ideje számotokra.

Áldásokkal és szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!