A mai nap üzenete számodra: Így aktiváld a most érkező áldásokat, kövesd az útmutatónkat!

A mai nap üzenete számodra: Így aktiváld a most érkező áldásokat, kövesd az útmutatónkat!

Kedves Olvasóink,

Ma egy különleges és izgalmas üzenetet hozok nektek, ami arra ösztönöz benneteket, hogy aktiváljátok az életetekbe éppen most érkező áldásokat. Az üzenet: Így aktiváld a most érkező áldásokat, kövesd az útmutatónkat!

Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Kérjetek, és adatik néktek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7). Ez a vers nem csak arra emlékeztet minket, hogy kérjünk bátran, hanem arra is, hogy legyünk aktív részesei annak, hogy az áldások beteljesüljenek az életünkben.

Hogyan aktiválhatjuk ezeket az áldásokat? Itt van néhány lépés, amit követhettek:

  1. Nyitott szív és elme: legyetek nyitottak az új lehetőségekre és a változásra. Ne zárkózzatok el az új tapasztalatoktól, mert az áldások gyakran váratlan formában érkeznek.

  2. Pozitív gondolkodás: tarts fenn pozitív és optimista hozzáállást. Higgyétek, hogy jó dolgok várnak rátok, és az Univerzum azon dolgozik, hogy segítsen nektek.

  3. Aktív cselekvés: ne várjátok, hogy az áldások csak úgy az öletekbe pottyanjanak. Lépjetek ki a komfortzónátokból, és tegyetek lépéseket a céljaitok elérése felé.

  4. Hálaadás: Mutassatok hálát mindenért, amit már megkaptatok, és mindenért, ami még eljön. A hálaadás energiája vonzza az áldásokat.

Esti Ima:

“Drága Mennyei Atyám, hálás szívvel köszönöm neked az élet ajándékait és a közelgő áldásokat. Kérlek, segíts nekem nyitott szemmel és szívvel fogadni minden jót, amit az Univerzum nekem szán. Tölts el engem bátorsággal, hitel és bölcsességgel, hogy meglássam és megragadjam azokat a lehetőségeket, amelyek előttem állnak. Áldd meg a cselekedeteimet, és vezess az áldások felé vezető úton.

Ámen.”

Kedves Olvasók, emlékezzetek, hogy az áldások aktiválása a saját kezetekben van. Bízzatok abban, hogy minden, amit tesztek, hozzájárul az életetekben megjelenő áldásokhoz. Legyen ez a nap az aktiválás, a cselekvés és az Univerzummal való együttműködés napja!

Áldásokkal és szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!