A Mai nap üzenete – Végtelen bőség

A Mai nap üzenete – Végtelen bőség

Teljes mértékben támogatnak téged, amint isteni életcélodnak szenteled magad.

Ez a lap megnyugtat, hogy gondoskodnak majd a szükségleteidről, amint arra koncentrálsz, hogy hasznos légy, és a belső útmutatásodat kövesd. Minél inkább képes vagy elengedni az aggodalmaskodást, és bízni az univerzum végtelen bőségében, annál gyorsabban jön el hozzád a bőség áradata. Mindig tartsd észben, hogy az ima és a pozitív érzések javítják a helyzeteket, míg az aggódás rontja. Nyugtalanságodat átadhatod Istennek és az angyaloknak, hogy meggyógyítsák.
A bőség váratlan módokon érkezik hozzád, tehát nem kell időt vagy energiát fecsérelned arra, hogy megpróbáld kitalálni, hogyan teljesülnek majd a szükségleteid. Ehelyett szenteld gondolataidat és tetteidet a benned élő hang követelésének. Ez a hang társad és vezetőd a karrieredben, mivel ez jelenti meghallgatott imáid hangját. Minden ima meghallgatásra talál; különösen figyelj az intuíció formájában érkező válaszokra.
Tartsd meg a pénzügyi biztonság pozitív képeit és érzéseit. Erősítsd meg, hogy ez a te igazságod ebben a pillanatban. Lásd és érezd, amint teljes mértékben támogatnak téged… és ez így is van! Konkrét útmutatásokat kapsz majd arra vonatkozóan, hogy léptesd érvénybe az imáidra kapott válaszokat. Fontos, hogy teremtsd magadnak csendes időszakokat, amikor erre a belső útmutatásra figyelsz, majd késlekedés vagy tétovázás nélkül cselekedj annak megfelelően.


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL