A Smaragd Angyal titkos üzenete, amely megváltoztathatja az életedet – engedd közel magadhoz!

A Smaragd Angyal titkos üzenete, amely megváltoztathatja az életedet – engedd közel magadhoz!

Szeretett Olvasóm!

A Smaragd Angyal egy gyönyörű angyal, akinek hatalmas szárnyai és csillogó aurája van. Ez az angyal azonban az ékkövekhez hasonlíthatjuk, mert smaragd színű ruhái és ékkövei vannak, amelyek úgy ragyognak, mint a nappali égbolt.

Az imája, amelyet mindannyian használhatunk, amikor a Smaragd Angyal segítségére van szükségünk, így hangzik:

“Smaragd Angyalom, kérlek, adj nekem erőt és bátorságot ahhoz, hogy minden nap az igazságot és a szeretetet szolgáljam. Kérlek, adj nekem a bölcsességedet és az irányításodat, hogy az életem a lehető legcsodálatosabb legyen. Köszönöm, hogy mindig velem vagy, és égi irányításod alatt állok.”

Az angyali idézet, amely inspirálta ezt az üzenetet, így szól:

“A Smaragd Angyal ragyogó fénye mindig veled van, és a szeretetét mindig érezheted.”

Ez az idézet emlékeztet bennünket arra, hogy mindig magunk mellett érezhetjük a Smaragd Angyal szeretetét és jelenlétét az életünkben.

A Smaragd Angyal üzenete, amelyet most megkapunk, az, hogy mindig legyünk nyitottak az égi vezetésre, és bízzunk az angyalokban, hogy a megfelelő irányba vezetnek minket az életünkben.

Ha megengedjük az angyaloknak, hogy vezessenek bennünket, akkor életünk varázslatos lesz. Az angyalok segítenek nekünk megtalálni a boldogságot és az örömöt az élet minden területén, és mindig ott vannak, hogy segítsenek nekünk megbirkózni az élet legnagyobb kihívásaival is.

Íme az angyali üzenet, amelyet a Smaragd Angyal küldött:

“Kedves gyermekem, soha ne feledd, hogy mindig veled vagyok. Minden pillanatban figyelemmel kísérem az életedet, és készen állok arra, hogy segítsek neked, amikor szükséged van rám. Engedd be a szeretetemet és a vezetésemet az életedbe, és általa megkapod az életed csodáját.”

Köszönöm, hogy velem tartottál, és remélem, hogy az általam megosztott Smaragd Angyal üzenet inspiráló és segítő lesz az életedben. Ha bármikor szükséged van a Smaragd Angyal és az angyalok segítségére, csak kérned kell őket, és mindig ott lesznek, hogy segítsenek neked.

Egy imádság a Smaragd Angyalhoz, amelyet használhatsz bármikor, amikor úgy érzed, hogy szükséged van az ő vezetésére és segítségére:

“Smaragd Angyalom, köszönöm, hogy velem vagy, és az életemet fényessé teszed. Kérlek, add meg nekem a bátorságot, hogy kövessem a szívem vezetését, és hagyjam, hogy az életed bölcsessége vezessen engem. Köszönöm, hogy segítesz megtalálni az az életutamat, és mindig vigyázol rám. Legyen mindig a szereteted jelen, és kérlek, add meg nekem a béke és az öröm érzését az életem minden területén. Köszönöm Smaragd Angyal, hogy velem vagy minden pillanatban.”

Remélem, hogy ez az imádság segít neked, hogy közelebb kerülj a Smaragd Angyalhoz, és segít neked megtalálni az angyali világok kimeríthetetlen boldogságát és örömét!

szeretettel:

pozitív gondolatok


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK