A szerelem mantrája: megszabadít a lelki akadályoktól, melyek a párkapcsolat útjába állnak!

A szerelem mantrája: megszabadít a lelki akadályoktól, melyek a párkapcsolat útjába állnak!

Minden nő egyik legnagyobb álma, hogy boldog, szeretettel teli párkapcsolatban élhessen, szeretetet tudjon adni, és ez önzetlen viszonzásra találjon.

Ha még nem találtad meg a nagy Ő-t, egészen biztosan te is arra gondolsz, hogy elrontottál valamit. Éjjel-nappal azon töröd a fejed, hogy mit tehetnél még meg, hogy bevonzd a nagy Ő-t az életedbe. Szeretnék megosztani veled egy talán számodra most fájdalmas igazságot.

Ne légy haragos, próbáld megérteni és alkalmazni, meglátod, teljesen új energiákat fogsz bevonzani az életedbe. Engedd be az életedbe az új élményeket, ha bízol magadban, bármit el tudsz érni. Higgy abban a belső erőben, amely egyedül csak a tied, és szükséges ahhoz, hogy újra önmagad lehess, és teljes szívvel éld az életed!

Mindaddig, amíg nehéz szívvel élsz, nem fogod magadhoz vonzani a harmóniát és a jólétet. Szabadulj meg mindattól, ami megnehezíti a lelked! Csinálj helyet az új élményeknek, légy nyitott a feléd áramló dolgokra. Meg tudod csinálni, bízz magadban és a belső erődben! Fedezd fel a benned rejlő erőt és meglátod, mennyire jó, amikor megtapasztalod az érem másik oldalát is. Te is lehetsz gazdag, sikeres, szép, vidám, elégedett. Csupán rajtad múlik, hogy milyen szemüvegen át nézed a világot.

Szabadítsd fel a benned lévő gátakat, csak ezután fogsz rátalálni a lelki társadra és a boldogságra. Az emberek akkor jelennek meg az életedben, amikor eléggé nyitott vagy egy új találkozásra. Soha ne akarj görcsösen semmit, ne azért kapaszkodj egy új kapcsolat lehetőségébe, hogy az majd boldogságot hozzon az életedbe. Akkor fog belépni az életedbe a nagy Ő, amikor nem is számítasz rá.

Ha készen állsz, mondd el a szerelem mantráját:

“Megszabadítom a lelkem az összes fájdalmas emléktől, lebontom a bennem tornyosuló akadályokat, letépem a láncaim, melyek visszatartanak a lelkitársam felé vezető úton. Kész vagyok rá, hogy a jelenben éljek és szeressek!”

Higgy és bízz magadban, légy türelmes, minden este elalvás előtt mond el ezt a mantrát!


forrás: https://filantropikum.com/a-szerelem-mantraja-megszabadit-a-lelki-akadalyoktol-melyek-a-parkapcsolat-utjaba-allnak/


Boldogság teremtés – pozitív gondolatok meditáció 60 perces

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL