A Szív Angyalának üzenete: Az elveszett szeretet kincse

A Szív Angyalának üzenete: Az elveszett szeretet kincse

Kedves Olvasók,

Ez egy különleges nap, mert ma a Szív Angyalának üzenetét osztom meg veletek. A történet, amit most megosztok veletek, egy ősi bölcsesség és tanulság, amely mélyen érinti lelkünk legérzékenyebb területeit.

A történet:

Réges-régen, egy távoli vidéken élt egy szerény férfi, aki minden nap megtapasztalta a szeretet erejét. Azonban egy napon, amikor a férfi a szeretet kincsét keresni indult, hirtelen úgy érezte, mintha elvesztette volna a szeretet képességét. Kétségbeesetten kereste azt mindenhol, ám hiába.

Ekkor megjelent előtte a Szív Angyala, és így szólt: “Ne félj, kedves fiam, a szeretet kincse benned rejtőzik. Engedd meg, hogy segítsek rálelni.” A férfi követte az Angyal tanácsát, és a Szív Angyala vezette őt a szeretet kincsének felfedezésére. Az út során megtanulta, hogy a szeretet nem csak mások felé irányul, hanem önmagunk felé is.

Az üzenet:

Kedves Olvasó, a Szív Angyala arra emlékeztet minket, hogy a szeretet kincse mindig bennünk rejlik. Ha úgy érzed, elvesztetted a szeretet képességét, emlékezz rá, hogy az Angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek neked rálelni. Megtanulva szeretni önmagunkat, megtaláljuk azt a szeretetet, amelyre mindig is vágytunk.

Az angyali ima:

Drága Szív Angyala, köszönjük, hogy mellettünk vagy,
Támogatsz és vezetsz bennünket a szeretet útján.
Kérünk, segíts nekünk megtalálni a szeretet kincsét,
Hogy önmagunkat és másokat is szeretettel öleljünk át.
Ámen.

A vers:

A szeretet kincse mélyen rejtőzik,
Míg a Szív Angyala felfedi titkát.
Bennünk lakozik, örökké ragyogva,
Mint a legfényesebb csillag az éjszakában.

Kedves Olvasó, bízz a Szív Angyalának üzenetében, és engedd, hogy az életedben a szeretet és a béke áradjon. Kívánom, hogy mindig emlékezz rá: a szeretet kincse mindig benned lakozik, és soha nem veszhet el. Áldás és fény kísérje utadat a szeretet és önmagad elfogadásának ösvényén.

Békés, szeretetteljes utazást kívánok neked ebben a csodálatos világban, ahol a Szív Angyala mindig velünk van, hogy segítsen és támogasson minket. Legyen áldásos a napod, és emlékezz rá, hogy a szeretet az igazi kincs, amely örökkévaló.

Áldás és szeretet kísérje utadat!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN