A szombati nap titka: Hogyan használd a mai nap spirituális energiáit, a 2023.08.19-i napon? Az Univerzum most felfedi a titkát!

A szombati nap titka: Hogyan használd a mai nap spirituális energiáit, a 2023.08.19-i napon? Az Univerzum most felfedi a titkát!

Kedves Olvasónk,

A szombat, az égi bölcsesség napja, mely egy különleges időpontban érkezik meg hozzánk: 2023. augusztus 19-én. Ez a nap egy különleges összhangot hoz létre, ami új energetikai frekvenciákat nyit meg. Hadd avassalak be ennek mélyebb értelmébe, hogy az univerzum áldásaival gazdagodhass!

A 2023.08.19 Számok Titka

A 2+0+2+3+0+8+1+9=25, 2+5=7 numerológiai szám uralkodik. A 7-es szám az égi bölcsesség és belső felismerés száma. Útmutatást kínál, hogyan ébredhetsz  mélyebb tudatosságára, és összehangolódhatsz a lelked mélyebb igazságával.

A Nap és a Hold Összhangja

A Nap a büszke Oroszlán jegyében, a Hold a felfedező Nyilasban áll. Erőt és bátorságot kölcsönöznek neked, hogy kinyilvánítsd önmagad és felfedezd az ismeretlent. Legyél bátor, légy erőteljes!

A Szombati nap Spirituális Ereje:

A szombati nap a megújulás és a bölcsesség napja. Ma fókuszálj a lelki fejlődésedre és arra, hogy kapcsolatot teremts a belső igazságoddal. Meditáció, jóga, vagy egy séta a természetben tökéletes módja lehet ennek.

Érzem az égiek szelíd suttogását, hogy ma egy mélyreható belső felfedezést teszel. Figyelj a jelekre, melyek a lelked mélyére irányulnak.

Ha hálás vagy az égiek bölcsességéért, oszd meg ezt a bejegyzést másokkal! Az üzenet ereje erősebb lesz a megosztásokkal, és biztosabb, hogy mindenkit elér és valóra válik.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK