A Szuperhold Csodálatos Energiaáradása: Lépj Be Az Isteni Fénybe!

A Szuperhold Csodálatos Energiaáradása: Lépj Be Az Isteni Fénybe!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Lelki Utazó!

Amikor a Hold olyan közelségbe kerül a Földhöz, hogy nagyobbnak és fényesebbnek látjuk, mint általában, az eseményt szuperholdnak nevezzük. Ezek a napok a természet egyik legszebb és legerősebb ajándékai, hiszen a szuperhold ragyogása nem csupán szemet gyönyörködtető, hanem energiáinkat is felfrissíti, megújítja.

Ezen a hétvégén a csodálatos szuperhold felszáll az éjszakai égen, ezzel egyidejűleg pedig rendkívüli energiákat áraszt, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy mélyebb kapcsolatot teremtsünk a világegyetemmel, a természettel és saját lelkünkkel. Gyakran emlékeztetünk benneteket arra, hogy ezek az alkalmak ideálisak, hogy nyitott szívvel fogadjuk az égi üzeneteket és támogatást.

Az ilyen alkalmakkor érdemes megállnunk, elcsendesednünk, és meghallgatni a bennünk és körülöttünk rezonáló üzeneteket. Engedjük, hogy a Hold fénye bevilágítson mindent, ami eddig árnyékban maradt életünkben.

Ha úgy érzed, megosztok most veled egy imát, amit a szuperhold idején elmondhatsz:

“Drága Égi Segítőim, köszönettel adózom a szuperhold energiáiért, melyek segítenek, hogy tisztábban lássam az utamat és mélyebben értsem önmagamat. Segítsetek abban, hogy felismerjem és elengedjem mindazt, ami már nem szolgálja a fejlődésemet. Adjatok erőt és bátorságot ahhoz, hogy nyitott szívvel és elmevel találkozzam a jövő kihívásaival. Ámen.”

Engedd, hogy a szuperhold energiája inspiráljon és feltöltse szíved szeretettel. A Hold ragyogása a lelked mélyéig hatolva világosságot és tisztaságot hoz életedbe. Ezen a csodás napon fogadd el az égi segítséget, és tedd meg a következő lépéseket a személyes növekedés és a spirituális fejlődés útján.

Fogadd szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK