Aki kiegyensúlyozott, az nem bánt. Aki bánt, boldogtalan!

Aki kiegyensúlyozott, az nem bánt. Aki bánt, boldogtalan!

Egy idő után valamennyiünk rájön arra, hogy nem tudunk mindenki számára szerethetõek lenni. Bármit teszünk, bárhogy viselkedünk, mindig lesznek, akiknek nem leszünk szimpatikusak, akik éreznek bennünk valami visszataszítót. Ez természetes dolog, el kell fogadni, végtére is mi sem szeretünk mindenkit. Van, aki ki nem állhatja a szomszédját, vagy a sarki zöldséget, mások egy közszereplőtől másznak a falra. Sokan vagyunk, sokfélék.

Ami igazán érdekes, az a motiváció. Miért utál minket valaki? Mi vesz rá arra másokat, hogy szánt szándékkal ártani akarjanak nekünk? Ez sokszor érthetetlen. Mi tehetünk róla, vagy a másik emberrel van probléma? Esetleg is-is? Nehéz egy ilyen helyzetet elfogadni, belenyugodni, és nem harcolni ellene. Komoly érettség, és érzelmi intelligencia kell ahhoz, hogy lerázzuk magunkról a rosszindulatú, ártó szándékú embereket.

Amit azonban érdemes leszögezni: Aki minket támad, abból jön a harag, a düh, a gyűlölet, és minden egyéb negatív, az életet megmérgező érzés, és nem belőlünk. Ezek az érzések nem a mi érzéseink, ne vegyük át őket, ne akarjunk rá ugyanazokkal az eszközökkel válaszolni, mert akkor magunkévá tesszük ezeket a negatív energiákat.

Minden negatív, ártó szándékú dolog végül arra száll vissza, aki másnak szánta őket. Aki bánt, boldogtalan, és magát és bántja. Aki kiegyensúlyozott, és boldog, az nem irigy, nem támad, és nem bánt. Próbáljuk meg higgadtan kezelni az esetlegesen ellenünk irányuló negatív indulatokat, támadásokat, ne merüljünk el a harag mocsarában!


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL