Aki kiegyensúlyozott, az nem bánt. Aki bánt, boldogtalan!

mandala2 - Aki kiegyensúlyozott, az nem bánt. Aki bánt, boldogtalan!

Aki kiegyensúlyozott, az nem bánt. Aki bánt, boldogtalan!

Egy idő után valamennyiünk rájön arra, hogy nem tudunk mindenki számára szerethetõek lenni. Bármit teszünk, bárhogy viselkedünk, mindig lesznek, akiknek nem leszünk szimpatikusak, akik éreznek bennünk valami visszataszítót. Ez természetes dolog, el kell fogadni, végtére is mi sem szeretünk mindenkit. Van, aki ki nem állhatja a szomszédját, vagy a sarki zöldséget, mások egy közszereplőtől másznak a falra. Sokan vagyunk, sokfélék.

Ami igazán érdekes, az a motiváció. Miért utál minket valaki? Mi vesz rá arra másokat, hogy szánt szándékkal ártani akarjanak nekünk? Ez sokszor érthetetlen. Mi tehetünk róla, vagy a másik emberrel van probléma? Esetleg is-is? Nehéz egy ilyen helyzetet elfogadni, belenyugodni, és nem harcolni ellene. Komoly érettség, és érzelmi intelligencia kell ahhoz, hogy lerázzuk magunkról a rosszindulatú, ártó szándékú embereket.

Amit azonban érdemes leszögezni: Aki minket támad, abból jön a harag, a düh, a gyűlölet, és minden egyéb negatív, az életet megmérgező érzés, és nem belőlünk. Ezek az érzések nem a mi érzéseink, ne vegyük át őket, ne akarjunk rá ugyanazokkal az eszközökkel válaszolni, mert akkor magunkévá tesszük ezeket a negatív energiákat.

Minden negatív, ártó szándékú dolog végül arra száll vissza, aki másnak szánta őket. Aki bánt, boldogtalan, és magát és bántja. Aki kiegyensúlyozott, és boldog, az nem irigy, nem támad, és nem bánt. Próbáljuk meg higgadtan kezelni az esetlegesen ellenünk irányuló negatív indulatokat, támadásokat, ne merüljünk el a harag mocsarában!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával 🙏


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL