Angyali segítség: 5 tipp az abszolút sikeres és gazdag élet eléréséhez

segítség - Angyali segítség: 5 tipp az abszolút sikeres és gazdag élet eléréséhez

A sikeres és gazdag élet nem csak anyagiakkal mérhető. Hiszen a szerelmi és a lelki életed, a karriered is lehet sikeres és gazdag. Ehhez segítenek hozzá téged most az Angyalok!

Ébreszd fel a szellemedet!

Télen sokkal többet alszunk, pihenünk. Energiaszegények és fáradtak vagyunk. Ezért szellemünk is ugyanolyan elcsigázott, mint mi. Ezért nem csak a testünket kell elkezdeni vitalizálni és feltölteni, hanem a szellemünket is, mert ő lesz majd a húzóerő, ami segít tavasszal beindítani az új dolgokat, termővé és virágzóvá tenni az életedet. Úgy tudsz neki segíteni az erőgyűjtésben, ha több szellemi tevékenységet végzel, illetve szellemi táplálékot nyújtasz neki. A meditációk, jóga gyakorlatok, a különböző szellemre ható rituálék és ásványok segítségével elérheted, hogy a szellemed teljesen felébredjen és megerősödjön.

Hagyd magad mögött a tél fájdalmait!

Ha a téli időszakban bármilyen fájdalom, kellemetlenség, negatív dolog ért, bármilyen nehéz, de magad mögött kell hagynod. Nem csak éves szinten kell karmát tisztítani, hanem évszakonként is. Éppen ezért, hogy ne „fertőzd meg”, ronthasd el a tavasz időszakodat és az akkor rád váró kedvező energiákat, a téli nehézségeket is magad mögött kell hagynod. A szakítás, a veszteség, a csalódás, minden ilyen negativitást. Különben ha ezekkel együtt lépsz át a tavaszba, akkor a tavasszal érkező energiák fele elvész és nem tudod majd arra fordítani, amire szeretnéd. Hiszen nem fogsz tudni koncentrálni és megfelelően teremteni., nem fogsz tudni alapozni. Bár azt elérheted, hogy az energiák begyógyítsák a lelki sebeidet, de azzal valahol időt veszítesz. Ezt neked kell eldönteni, de a legcélszerűbb az, hogy jobb mielőbb elkezdeni begyógyítani a lelki sebeidet!

Tedd le a téli terheket!

Ahogy az előbb is szóba került, nem csak a téli negatív érzelmi csomagoktól kell megszabadulnod, hanem a terhektől, feladatoktól is. Szerencsére még azért van annyi időd, hogy lehetőség szerint mielőbb befejezd a téli projektjeidet. Végy elő mindent, amit a szőnyeg alá söpörtél, és old meg a problémákat, hogy tiszta lappal léphess a tavaszba. Illetve minden más télen kitalált feladatot is igyekezz befejezni, hogy a tavasszal újaknak adhass helyet. Tudod, ki a régivel, be az újjal, ez érvényes a feladatokra is. Ha ennek ellenére sem sikerül valamit befejezned, akkor érdemes eldöntened, hogy tovább viszed-e a tavaszra vagy inkább abba hagyod. Hiszen tudjuk jól, nem minden ötletünk vagy célunk életképes, csak azt nem mindig látjuk be időben. Kérj angyali segítséget, hogy megtudd, van-e értelme tovább folytatni vagy inkább el kell-e engedned ahhoz, hogy egy másik, életképesebb cél jöjjön a helyébe. Amennyiben úgy érzed feltétlenül meg kell valósulnia és tovább kell vinni, akkor célzottan kell hozzáállnod tavasszal, és így bizonyos időszerű dolgok kitolódhatnak az életedben.

Tedd rendbe a kapcsolataidat!

Tavasszal már a meglévő kapcsolataidat kell megreformálni és új lendülettel, energiával feltölteni. Tehát nem ilyenkor célszerű szelektálni és szakítani, hiszen a tavasz már az újdonságok ideje. Ha tudod magadról, hogy valakivel szakítanál, akár pár vagy barát az illető, akkor azt még mostanában érdemes megtenned, hogy a szakítással járó érzések ne tavasszal terheljenek le, már csak azért se, mert úgy nem tudod majd beengedni az új kapcsolatokat az életedbe. Illetve ha valakivel – legyen az családtag vagy kolléga – rosszban, haragban vagytok, netán jó ideje nem beszéltetek, ezeket is érdemes elővenned és még most rendbe tenned. Így csak azok maradnak, amelyek tiszták és rendezettek így a tavasztól már tudod őket ápolni és fejleszteni.

Már most kell tervezned!

Téves a gondolat, hogy ráérsz tavasszal megtervezni az új életedet, karrieredet, kitalálni új céljaidat, lépéseket tenni a vágyaid eléréshez. Tavasszal már nyílnak a virágok. Tavasszal már érkezik az új, a friss, a teremtő energia. Ezért kell addigra megfogalmaznod mit szeretnél és pontos tervekkel rendelkezned vagyis lefektetned az alapokat. Persze nem kell elsietni, de nem is érdemes túl sokáig várnod azokkal a bizonyos tervezgetésekkel. Hiszen ismered a mondást, amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Ráadásul minél határozottabb és biztosabb vagy a dolgodban, annál nagyobb lesz a siker is, mert jobban megközelíted a megvalósulás állapotát.

Wadolowska Balogh Orsolya noiportal.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL