Angyali üzenet a mai napra: a szinkronicitás ma megmutatja erejét, és megóv téged minden bajtól!

Angyali üzenet a mai napra: a szinkronicitás ma megmutatja erejét, és megóv téged minden bajtól!

Kedves Olvasóink!

Mennyire csodás nap a mai, amikor együtt ünnepelhetjük az életet és Isten végtelen szeretetét, amely mindig körülvesz minket. Ma egy különleges üzenettel érkeztem hozzátok, egy üzenettel, amelyet az angyalok hoztak el számunkra, hogy erősítse hitünket és reményünket.

Az üzenet így szól: „A szinkronicitás ma megmutatja erejét, és megóv téged minden bajtól!” Gondolkodtatok már azon, hogyan kapcsolódnak össze az események életetekben? Hogyan vezet egy apró történés a másikhoz, és hogyan formálódnak ezek végül Isten nagyobb tervévé az életetekben? Ez a szinkronicitás – Isten módja, hogy megmutassa: Ő mindig velünk van, gondoskodik rólunk és vezeti lépteinket.

„Mert az Úr angyalai táboroznak azok körül, akik őt félve tisztelik, és kiszabadítják őket.” (Zsoltárok 34:7)

Ez a bibliai ígéret ma különösen fontos. Emlékeztet minket arra, hogy nem vagyunk egyedül, hogy az Úr angyalai mindig velünk vannak, védelmeznek és vezetnek minket az élet viharain keresztül!

Amint ma továbbléptek az úton, figyeljetek azokra a kis jelekre és “véletlenekre”, amelyek nem mások, mint Isten és angyalainak üzenetei nektek. Ezek a jelek megerősíthetik bennetek a hitet, hogy a helyes úton jártok, vagy éppen figyelmeztetnek, hogy ideje változtatni. A szinkronicitás ereje ma különösen erős lesz, így bármilyen kihívás elé is néztek, tudjátok, hogy az angyalok óvják és vezetik lépteiteket!

Drága Mennyei Atyánk,

Hálásak vagyunk ma neked a Te végtelen szeretetedért és gondoskodásodért, amelyet állandóan éreztetsz velünk. Köszönjük, hogy angyalaid velünk vannak, hogy vezetnek és megóvnak minket minden bajtól. Kérünk, nyisd meg szemünket és szívünket, hogy lássuk és érezzük a Te jelenlétedet az életünkben, a szinkronicitás csodáit, amelyekkel útmutatást adsz nekünk. Segíts nekünk, hogy kövessük azokat a jeleket, amelyeket küldesz, hogy mindig a Te útjaidon járjunk, biztonságban és szeretetben!

Ámen.

Kedves Barátaim, legyen ma a napotok tele Isten szeretetével és az angyalok vezetésével. Nyissátok meg a szíveteket és a lelketeket, hogy befogadhassátok a szinkronicitás által hozott üzeneteket. Tudjátok, hogy minden, ami történik, az Úr nagyobb tervének része, amely megóv és vezet benneteket minden lépéseteknél!

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!