Angyali üzenet a számodra – Rafael Arkangyal gyógyító ereje

Angyali üzenet a számodra – Rafael Arkangyal gyógyító ereje

Kedves Olvasók, ma egy csodálatos angyali üzenetet szeretnénk megosztani veletek, amelyet Rafael Arkangyal közvetített számunkra. Az általunk húzott angyalkártya a “Gyógyítás és Regenerálódás” szimbóluma, amely Rafael Arkangyal energiáit sugározza.

Egy nap, egy középkorú férfi, aki hosszú ideje küzdött egy krónikus betegséggel, úgy döntött, hogy imádkozik Rafael Arkangyalhoz. Kérte az angyal segítségét, hogy megtalálja a gyógyulás útját és visszanyerje életereje. A férfi minden nap imádkozott, és lassan azt érezte, hogy a betegség tünetei enyhülni kezdenek.

Egy álomban megjelent előtte egy zöld fényű angyal, aki a kezében egy gyógyító kristályt tartott. A fény áthatott a férfi testén, és amikor felébredt, a betegsége már alig érezhető volt. Az angyali látogatás és a gyógyító fény ereje segített neki a gyógyulásban és a lelki erő megtalálásában.

Az angyali idézet, amelyet ma megosztunk veletek, Rafael Arkangyal szavai:

“Bízz a gyógyító erőmben, és nyisd meg szívedet a szeretet és a fény befogadására. Csak így találhatsz rá a testi és lelki egészség útjára.”

Ez a történet és az üzenet mindannyiunk számára emlékeztetőül szolgál arra, hogy bármikor kérhetjük Rafael Arkangyal segítségét és gyógyító erejét. Bármilyen betegséggel vagy nehézséggel küzdünk, soha ne feledjük, hogy az angyalok mindig ott vannak mellettünk, hogy támogassanak és segítsenek.

Oszd meg ezt az angyali üzenetet barátaiddal és szeretteiddel, hogy minél többen megtapasztalják Rafael Arkangyal gyógyító erejét és szeretetét.

Legyen áldásos napod!

 

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK