Angyali üzenet ma estére: a jólét angyala melletted áll, és átsegít a nehéz időszakon!

Angyali üzenet ma estére: a jólét angyala melletted áll, és átsegít a nehéz időszakon!

Kedves Olvasóink!

Ahogyan az est csendje körülölel minket, egy különleges üzenetet szeretnék veletek megosztani, egy üzenetet, amely a szívem mélyéről fakad, tele szeretettel és reménnyel.

A jólét angyala melletted áll, és átsegít a nehéz időszakon!

“Szeressétek az igazságot és a békét!” – Zakariás 8:19. Ebben a rövid, de mélyreható bibliai idézetben arra emlékeztetnek minket, hogy az igazság és a béke szeretete által találhatjuk meg a jólétet és a harmóniát életünkben. Az angyalok, ezek a fénylő, szeretetteljes lények, mindig velünk vannak, hogy támogassanak bennünket ebben az utazásban, különösen a jólét angyala, aki most különösen figyel ránk.

És van egy üzenetem a számotokra: Tudom, hogy sokan közületek nehéz időszakon mennek keresztül. Lehet, hogy anyagi gondokkal küzdötök, vagy talán az élet más területein érzitek magatokat kihívásokkal szemben. De én azt mondom nektek, ne veszítsétek el a hitet! A jólét angyala már dolgozik az ügyeteken, és hamarosan meglátjátok a változást. Olyan lehetőségek és megoldások fognak megjelenni előttetek, amelyekre soha nem gondoltatok volna, és amelyek átsegítenek ezen a nehéz időszakon!

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy rövid imát e csodálatos estén:

Drága Mennyei Atyánk, Hálásak vagyunk Neked azért, hogy mellettünk állsz minden nap, és köszönjük a jólét angyalának védelmét és támogatását ebben a nehéz időszakban. Kérünk, segíts nekünk meglátni és megragadni azokat a lehetőségeket, amelyek előttünk állnak, és adj erőt és bölcsességet, hogy jó döntéseket hozhassunk. Töltsd el szívünket békével és bizalommal, tudva, hogy Veled minden lehetséges!

Ámen.

Kedves Olvasóink, emlékezzetek, hogy nem vagytok egyedül. A jólét angyala veletek van, készen áll, hogy átsegítsen benneteket a nehéz időszakon. Fogadjátok el az angyalok szeretetét és vezetését, és nyissátok meg a szíveteket a változásra és az új kezdetekre. Hiszem, hogy a legjobbak még csak most jönnek el számotokra!

Áldás, erő és remény kísérjen benneteket minden nap, minden lépésben!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!