Angyali üzenet szombat éjszakára: Csodás, termékeny napok jönnek

Az angyalok ma arra kérnek, figyelj a Téged körülvevő csodákra. Valami nagy és mély átalakulás történik Benned, amelyhez számtalan formában érkezik a segítség az égiektől.

A hétvége transzformáló energiái még mindig a térben vannak, ahogy az életedben, érzelmeidben és a lelkedben zajló változások sem egyik pillanatról a másikra mennek végbe. Ez egy folyamat, amelynek az eredményeiből már ízelítőket kapsz ezek a héten. Figyeld meg, ahogy változik a hangulatod, ahogy kellemes és szeretetteli érzések töltik meg a szíved, ahogy egyre inkább érzed magadban a tetterőt. Ez a hét arról fog szólni, hogy egyre jobban megtalálod az egyensúlyodat, és közben rájössz , mi, vagy ki is a valóban fontos számodra az életben…

A  napokban nagyon termékeny időszak köszönt ránk, ami akár szó szerint gyermekáldást is hozhat (9 hónap múlva) azoknak, akik erre vágynak, de általánosságban a vágyott minőségek megteremtésére van lehetőségünk.

A Mars a férfierő szimbóluma, így a Férfiak számára jó alkalom nyílik most arra, hogy önmaguk tiszta erejéhez kapcsolódva kezükbe vegyék életük irányítását. Természetesen a Hölgyek sem maradnak érintetlenek ebben az energiaáramlásban, számukra is nagy segítség, ha a saját, tiszta erejüket felébresztik a céljaik megvalósítása érdekében.

Most aztán tényleg nem igaz, hogy “minden csoda három napig tart”, hiszen a  megtapasztalt szerelem érzés egyre mélyülő és kiteljesedő minőséget kaphat, feltéve, ha nem ijedsz meg és bújsz el előle. Még mindig érdemes barátkozni a Benned lévő újszerű tapasztalatokkal, és nyitott szívvel teret adni a csodáknak.

Az angyalok azt üzenik, hogy bízz a váratlan, meglepő és előre nem látható fordulatokban! Higgy abban, hogy a Teremtő nagyszerű életet szán Neked! Higgy önmagadban, mert a lelked már a leszületése előtt elhatározta, hogy milyen úton fogsz eljutni oda, ahol megtapasztalod a földi lét boldogságát.

A világ telis-tele van olyan segítségekkel, amelyek az utadat egyengetik. Csak ki kell nyitnod a szemed és a szíved, és félre kell tenned a ragaszkodásodat a megszokott sémákhoz! Talán furcsa lesz, hogy épp onnan jön a támogatás, ahonnan nem is számítasz rá… Talán meglepő lesz, hogy ki szegődik most melléd az úton, hogy együtt haladjatok… Talán azon fogsz a legjobban meghökkenni, ami a szíved mélyéről tör most elő, szabad utat engedve végre annak, beteljesítsd az életdfeladatod, legyen szó akár hivatásról, akár szerelemről.

Ne feledd, a megújulás során a régit leveted, miközben a lelked új köntösét felveszed! Ezen az úton nem csak találkozol, üdvözölsz, de búcsúzol is. Hívd az angyalokat, hogy segítsenek mindezt csodás, szeretetteli és békés módon megtapasztalni minden érintettnek!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


KATTINTS IDE! ——–EZ IS ÉRDEKELHET: Így kívánj bármit, és teljesül!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL