Angyali üzeneted a mai napra: A hét legcsodálatosabb napjára ébredsz!

Angyali üzeneted a mai napra: A hét legcsodálatosabb napjára ébredsz!

Szeretett Olvasóim,

Hát itt vagyunk a hét legcsodálatosabb napján! Ezen a napon, minden energiáink összefonódnak az Univerzum energiáival, hogy létrehozzanak valami egészen különlegeset.

Ahogy ezt a napot kezded, szeretném megosztani veled az angyalok üzenetét a mai napra: “Ma minden lehetőséged adott, hogy a legmagasabb rezgésben élj. Engedd meg magadnak, hogy megéld az Univerzum csodáit, engedd, hogy az angyalok áldása elérjen Téged.”

Hogy segítselek ezen az úton, szeretnék veled megosztani egy rövid, de erőteljes imát, amit bármikor elmondhatsz, ha úgy érzed, hogy egy kis plusz támogatásra van szükséged.

Mai Nap Ima:

“Drága Angyalaim, kérlek, jöjjetek és álljatok mellém ezen a napon. Segítsetek, hogy lásam az Univerzum ajándékait, és hogy értékeljem a csodákat, amelyeket rám bocsát. Támogassatok abban, hogy nyitott szívvel fogadjam az égi áldásokat, és hogy szeretettel osszam meg őket másokkal. Köszönöm, hogy velem vagytok. Ámen.”

Most pedig, adjunk át egy áldást is a mai napra:

“Áldjon meg téged az Univerzum szeretete, békéje és bősége ezen a napon és minden napon. Engedd, hogy az angyalok áldása hatalmas erővel hulljon rád, és segítsen neked megtapasztalni ezt a napot a legmagasabb vibrációban. Ámen.”

Hiszem és tudom, hogy a mai nap a hét legcsodálatosabb napja lesz. Annyi a feladatod, hogy nyisd ki a szíved, és hagyd, hogy az angyalok szeretete és áldása megtöltse az életedet!

Legyen szép és áldott napod!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK