Angyali üzeneted a mai napra: Egy Angyali Üzenet a Bátorsághoz és a Hithez

Angyali üzeneted a mai napra: Egy Angyali Üzenet a Bátorsághoz és a Hithez

Kedves barátom,

Az angyalok küldenek egy szerencsehozó üzenetet, amely az életedet fogja megváltoztatni. Az angyalok azt szeretnék, hogy tudd: mindig veled vannak, és készek segíteni neked az életed minden területén.

Egy szép történetet szeretnék megosztani veled, amely bemutatja, hogy az angyalok mindig megtalálják a módját, hogy csodákat hozzanak az életünkbe.

Egyszer egy fiatal lány éppen küzdött az életével. Nem volt pénze, és az álmai is szertefoszlottak. Egy nap azonban megjelent egy angyal, és azt mondta neki, hogy kövesse az álmait, mert csak így találja meg a boldogságot. A lány hitetlenkedett, de végül mégis meghallgatta az angyal tanácsát. Elkezdett dolgozni azon, hogy megvalósítsa az álmait, és hamarosan csodás dolgok történtek az életében. Munkát kapott, és sikerült összegyűjtenie annyi pénzt, hogy elinduljon az álmai felé.

Az angyalok üzenik, hogy mindig bízzanak magukban, és a saját álmaikban. Ha csak egy kis lépést teszünk feléjük, az angyalok elindítanak minket a megfelelő úton. Az életünkben bekövetkező csodák nem véletlenek, hanem a mi hitemünk és erőfeszítésünk eredményei.

Egy idézet, amely segíthet erősíteni a hitünket és a bátorságunkat: “Az élet olyan, mint a tenger, mindig mozgásban van. Az igazi boldogság akkor talál meg minket, amikor hajlandóak vagyunk kitárni a vitorlákat, és bátran elindulni a nagy kalandra.”

Az angyalok arra kérnek, hogy lépj ki a komfortzónádból, és higgy a saját erejedben és képességeidben. Az életed megváltozik, ha csak egy kicsit is hiszel magadban, és követed az álmaidat.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK