Angyali üzeneted a mai napra: Ezt kell tenned (vagy el kell engedned) ahhoz, hogy igazságos legyél magaddal és a körülötted lévőkkel szemben!

Angyali üzeneted a mai napra: Ezt kell tenned (vagy el kell engedned) ahhoz, hogy igazságos legyél magaddal és a körülötted lévőkkel szemben!

Kedves Olvasónk,

Az élet sokszor felkínál nekünk szituációkat, amikor igazságosnak kell lennünk magunkkal és a körülöttünk élőkkel. Az Univerzum ma egyértelműen üzen: tartsd szem előtt a harmóniát, az igazságosságot és a becsületességet!

Az alábbi ima, amit ajánlok, erőt adhat neked, hogy mindig igazságos légy:

Drága Univerzum, segíts, hogy mindig igazságos legyek magammal és a körülöttem élőkkel. Adj erőt, hogy meghozzam a helyes döntéseket, és ne féljek a változásoktól. Segíts, hogy elengedjem azt, ami nem szolgál többé, és megvalósítsam azt, ami igazán fontos számomra. Köszönöm a támogatásodat. Ámen.

Az ima után nyugodtan fogadd el ezt az áldást is:

Legyen az Univerzum ereje veled, hogy mindig igazságos légy magaddal és másokkal. Legyen a bátorság és a bölcsesség a te pajzsod, a szeretet és a megértés pedig a te fegyvered. Ámen.

Az igazságosságért való törekvésben az egyik legfontosabb lépés az, hogy tudatosan döntsünk. Figyeljük meg érzéseinket, gondolatainkat és cselekedeteinket, és válasszuk ki azt, ami a legtöbb szeretetet és egyensúlyt teremti.

Elengedni azt, ami már nem szolgál bennünket, és elköteleződni amellett, ami igazán fontos, szintén létfontosságú. Ha vannak régi sérelmeink, fájdalmaink, félelmeink vagy negatív gondolkodásmódunk, el kell engednünk őket, hogy helyet adjunk a pozitív változásoknak.

Az igazságosság nem csak magunkról szól. Az is, hogy hogyan bánunk másokkal. Mindig próbáljunk meg úgy cselekedni, ahogyan azt szeretnénk, hogy mások cselekedjenek velünk.

Emlékezz rá, az Univerzum mindig ott van, hogy támogasson és segítsen neked az igazságosság útján. Bízz benne, és hagyd, hogy az ima ereje és az Univerzum szeretete vezessen.

Szeretettel és az Univerzum fényével,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK