Angyali üzeneted a mai napra: Rafael arkangyal, a csodatevő

Angyali üzeneted a mai napra: Rafael arkangyal, a csodatevő

Üdvözöllek, Kedves Olvasó!

Mai blogbejegyzésemben szeretnék megosztani veled egy különleges angyalkártya húzást és annak üzenetét. Rafael arkangyal, a gyógyulás és a harmónia őrzője csodatevő üzenetét fogom most veled megosztani, hogy inspirációt és útmutatást nyújtson az életedben.

Az angyalkártya húzás: “Rafael arkangyal, a csodatevő”

Az angyali üzenet:

“Kedves lelki utazó, Rafael arkangyal csodatevő üzenete arra ösztönöz, hogy nyisd meg a szívedet és az elmédet a gyógyulás és a harmónia csodáinak befogadására. Bízz abban, hogy az angyali segítség és a szeretet képesek meggyógyítani a sebzett lelkedet és helyreállítani az egyensúlyt az életedben. Engedd, hogy Rafael arkangyal gyógyító energiája átölelje és megerősítse a lelkedet.”

Angyali idézet Rafael arkangyaltól:

“A gyógyulás a szeretet és az angyali energia ajándéka, amely meggyógyítja a sebeket és új életerőt kölcsönöz a lelkünknek.” – Ismeretlen

Rafael arkangyal üzenete a gyógyulás és a csodák erejéről szól. Engedd, hogy ez az üzenet megnyissa a szívedet és az elmédet a gyógyulás és a harmónia csodáinak befogadására. Bízz abban, hogy az angyali segítség és a szeretet képesek meggyógyítani a sebzett lelkedet és helyreállítani az egyensúlyt az életedben.

Kedves Olvasó, hagyd, hogy Rafael arkangyal gyógyító és csodatevő energiája átölelje és megerősítse a lelkedet. Fogadd el az angyali útmutatást és bízz a belső erődben, hogy megtapasztald a gyógyulás és az egyensúly csodáját.

Legyen a napod tele gyógyító energiával és szeretettel, és ne feledd, hogy Rafael arkangyal mindig ott van melletted, hogy támogasson és vigyázzon rád minden lépésednél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK