Angyali üzeneted estére: üzenet a lelki békéért és a biztonságért

Angyali üzeneted estére: üzenet a lelki békéért és a biztonságért

Az éjszaka leple alatt az angyalok jelenléte még inkább érezhetővé válik. A nap fáradalmai után megpihenhetsz és átadhatod magad a béke és a nyugalom állapotának, és hagyd, hogy az angyalok gyógyító ereje átöleljen téged.

Ez az üzenet arra emlékeztet, hogy sosem vagy egyedül, mert mindig kísérnek és védelmeznek az angyalok. Az angyali jelenlét és energiák segítségével az éjszaka folyamán regenerálódhatsz és feltöltődhetsz, hogy frissen és pozitívan indulhass új napodnak.

Engedd el a fájdalmakat, a félelmeket és a gondokat, és higgy abban, hogy az angyalok mindig veled vannak, hogy segítsenek és támogassanak téged. Ez az üzenet arra hív, hogy merj bízni az angyalok segítségében, mert az ő szeretetük és védelmük sosem hagy el.

Szeretett Lélek,

Az éjszaka leple alatt az angyalok gyógyító energiái körülvesznek és átölelnek. Engedd el azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek nehézséget okoznak és hagyd, hogy az angyalok kezükbe vegyék a fájdalmadat és meggyógyítsák azt.

Kérlek, engedd meg az angyaloknak, hogy feltöltsék testedet és lelkedet szeretetükkel és gyógyító energiáikkal, hogy reggelre teljesen megújultan és feltöltődve ébredhess.

Tudjad, hogy mindig ott vannak az angyalok, készen arra, hogy meggyógyítsanak és védelmezzenek téged. Engedd, hogy megérintsenek, hogy érezd a jelenlétüket és hogy átadják neked a szeretetüket.

Szép álmokat kívánok neked!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK