Angyali üzeneted péntek éjszakára: Erős lelki impulzusok érhetnek bennünket ezen az éjszakán: 11.30. Nyisd meg az energiáidat te is!

Angyali üzeneted péntek éjszakára: Erős lelki impulzusok érhetnek bennünket ezen az éjszakán: 11.30. Nyisd meg az energiáidat te is!

Fokozottan érkeznek a megérzések, az érzéseken keresztül megmutatkozó útmutatások.Ezen a napon különösen fontos, hogy hallgassunk érzéseinkre, bízzunk bennük, figyeljük a lelkünket, mert ennél biztosabb és tisztább útmutató nem létezik.

Ha vannak bennünk kérdések, ne kívülről várjuk a választ és pláne ne türelmetlenül! Amíg ilyen állapotban vagyunk, csak félrevivő információk érkeznek. Ám aki türelmes, felveszi a ritmust a Természettel, a Renddel, az áramlattal – annak magától megjön a tiszta és igaz válasz.

Erős lelki impulzusok érhetnek bennünket, főleg az éjszaka folyamán, ám megoldást jelenthet, ha egyrészt hűek vagyunk önmagunkhoz, másrészt elengedjük, ami terhel, vagy amivel nem tudunk azonosulni. Külső hatás és másik ember nem kényszeríthet olyanra, amit nem akarunk, ami nem azonos a lelkünkkel. Felső, égi erő pedig csak arra irányulóan teheti ezt, hogy beteljesítsük küldetésünket és életünk kiteljesedjen.

Sikeresen megszabadulhatunk régi terhektől, oldhatunk blokkokat, felszabadíthatjuk elménket, tudatunkat, lelkünket.

Nekiindulhatunk eddig megvalósíthatatlan álmoknak, legalább gondolatban, előkészületekben. Lehet, hogy éppen egy kényszerhelyzet miatt ismerjük fel, mi is az út, amit kerestünk magunknak. Óriási a lelki erőnk és bármi adódik, segítőként van jelen az, ha merünk önmagunkba nézni, rálátni belső működéseinkre. Megtapasztalhatjuk mindkét oldalt a mai napon, de nemsokára letisztulhat, melyik útra érdemes rálépni.

Lehetnek mély, intim és/vagy inspiráló beszélgetéseink, amelyek szintén erős érzelmeket keltenek bennünk. A lelkünk legmélyebb folyamatait ismerhetjük meg, érzékelhetjük. Ami mélyen érint, arra különösen érdemes odafigyelni és boncolgatni saját magunkban. Ideje van, hogy bizonyos szavak, vagy információk a lelkünk mélyét megérintve, a szabadulást hozzák el.

A szombatra virradó álmokat különösen érdemes lesz figyelni, nagyon mély igazságokra világítanak rá, őszinte üzenetekkel vezetnek a teljesség felé.
Sokan indulnak el mostanában az ezotéria világában, vagy a már fénykeresők között is egyre többen jöhetnek rá, hogy a spiritualitás még inkább bent és nem kívül keresendő.

A lelkiismeret útjára lépni komoly belső szembesülésekkel, felismerésekkel jár – de ez a spirituális út és ez hoz eredményt.
A végső állomás mindig ugyanaz: Hazaérkezni önmagunkba.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL