Angyali üzeneted péntek éjszakára: Vedd könnyedén! Nem kell siettetni vagy erőltetni a történéseket. Minden tökéletes időzítéssel működik

VÉGKIFEJLET123 - Angyali üzeneted péntek éjszakára: Vedd könnyedén! Nem kell siettetni vagy erőltetni a történéseket. Minden tökéletes időzítéssel működik

Angyali üzeneted péntek éjszakára: Vedd könnyedén! Nem kell siettetni vagy erőltetni a történéseket. Minden tökéletes időzítéssel működik!

Vezetővel 300x166 - Angyali üzeneted péntek éjszakára: Vedd könnyedén! Nem kell siettetni vagy erőltetni a történéseket. Minden tökéletes időzítéssel működik

Egy ügy vagy kapcsolat fenntartása hosszú távú elkötelezettség, olyasvalami, amit nem lehet siettetni. Az odaadásnak ez a foka a mély szereteten és törődésen alapul. Olyannyira foglalkoztat, ami a bolygómon és a szeretteimmel történik, hogy velük akarok lenni jóban-rosszban.

Ez nem mindig könnyű, de számomra ez az egyetlen módja, hogy biztosítsam a dolgok megoldását és gyógyulását. Hallgatok ébredező szívemre. Kinyúlok feléjük és lépéseket teszek annak érdekében, hogy tudassam szeretteimmel, mennyire törődöm velük. Igyekszem előre vinni kedvenceim ügyeit. Ne foglalkozz mások véleményével!

A te érdekedet az szolgálja, ha kitartasz a saját értékrended mellett. Nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben, ha időt szakítasz azokra a kapcsolatokra és tervekre, amelyek valóban számítanak a szívednek. Tedd, ami igazán fontos neked, és tedd tökéletes odaadással! Vésd eszedbe, hogy igazi életcélodért nem kell versenyezned, ne aggódj hát, nem kell sietni és nem kell kierőszakolni a történéseket.

A kelta istennő Fionnbharr, a Tuatha Dé Danaan törzs vezetőjének a hitvese. Oonagh és népe egyike Írország legősibb lakosainak. Amikor a gaelek megtámadták földjüket, a tuathák nem futamodtak meg, de nem is támadtak vissza. Ehelyett leprikónokká alakultak. Szellemes megoldásuk lehetővé tette, hogy továbbra is békében éljenek Írországban. Hívd segítségül Oonaghot saját átalakulásodhoz, s ő kreatív és mágikus utat mutat neked.


———-> MA REGGELI ANGYALI ÜZENETET ITT OLVASHATOD EL <———-


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL