Angyali üzeneted szerda éjszakára: Engedd meg másoknak, hogy szeretetteljesen gondoskodjanak rólad. Fogadd el tőlük a segítséget, a törődést bűntudat vagy bocsánatkérés nélkül

GONDJAIDAT2 - Angyali üzeneted szerda éjszakára: Engedd meg másoknak, hogy szeretetteljesen gondoskodjanak rólad. Fogadd el tőlük a segítséget, a törődést bűntudat vagy bocsánatkérés nélkül

Angyali üzeneted szerda éjszakára: Engedd meg másoknak, hogy szeretetteljesen gondoskodjanak rólad. Fogadd el tőlük a segítséget, a törődést bűntudat vagy bocsánatkérés nélkül!

Adakozó vagy és sokféleképpen segítesz másoknak. Az adásban többnyire örömöd leled. Hasonlóképp, ha engeded, hogy mások adjanak neked, ők is megtapasztalhatják az adás örömét. Megajándékozod őket minden alkalommal, ha szívesen fogadod, amit adnak.

Az elfogadással feltöltődsz, és kiegyenlíted a férfi és női energiákat magadban és a környezetedben. Ha megengeded magadnak az elfogadást, az élet áramában úszol, amely elmossa a stagnáló energiát, bőségben hoz eléd új formákat, kreatív ötleteket és mindenféle lehetőséget. Az elfogadás legegyszerűbb formája is gyógyító és nagy lépés a kinyilvánítás folyamatában.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL