Angyali üzeneted szombatra: Biztonságban vagy, és támogatást kapsz, miközben pályát módosítasz.

rangyal 1024x714 - Angyali üzeneted szombatra: Biztonságban vagy, és támogatást kapsz, miközben pályát módosítasz.

Az angyalok azzal biztatnak, hogy biztonságos dolog, ha pályát módosítasz, és támogatni fognak menet közben – feltéve, hogy hallgatsz belső útmutatásodra, és követed azt. Ez a lap azt jelzi, hogy megérett az idő a változtatásra. Tartsd fenn a szándékot, hogy ez a változás lehetővé tegye számodra, hogy több áldást hozz a világba. Ha hozzáállásod önzetlen szolgálatot tükröz, az csillapítani fogja az ego bizonytalanságait. Minél inkább a szolgálatra koncentrálsz, annál kevésbé próbálja majd az egód hátráltatni a boldogságodat.

A te életcélod is egyedi és nagyon szükséges, mint mindenki másé, és tárt karokkal vár rád. Ha teljes mértékben elkötelezd magad amellett, hogy a célodon keresztül segítesz másoknak, akkor a lehetőségek és a támogatás kapuja kitárul. Pályamódosításod zökkenőmentesen, az angyalok szárnyán érkezik, feltéve, hogy a felsőbb jó szolgálatára koncentrálsz.

[hfcm id=”1″]

Folyamatosan kérj segítséget az angyaloktól, hogy útmutatást, támogatást és védelmet kapj manifesztációd során. Ha azon kapod magad, hogy bizonytalanságot érzel, vagy ideges vagy, teljes mértékben koncentrálj a szolgálatra. Ha szándékodban áll egy colt szolgálni, akkor a célod kezd téged szolgálni.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL