Angyali védelem: Esti üzenet a lelki békéért és a biztonságért

Angyali védelem: Esti üzenet a lelki békéért és a biztonságért

Szeretett gyermekem,

Az égben az angyalok figyelnek és vigyáznak rád minden nap, minden éjszaka, és mindig szeretettel és védelmező gondoskodással öveznek. Most, hogy az éjszaka leple alá bújva pihensz, szeretném elmondani neked, hogy sosem vagy egyedül.

Tudom, hogy az élet sok kihívással és nehézséggel jár, de emlékezz arra, hogy az angyalaid mindig veled vannak, és sosem hagyják el az oldaladat. Ha valaha elveszettnek, magányosnak vagy elkeseredettnek érzed magad, csak hívd őket, és segítenek vezetni téged az utadon.

Amikor az éjjel sötétjében lezáródnak az ajtók, és lehunyod a szemed, az angyalaid átölelnek szeretettel, és gyengéden megsimogatják a hajadat. Hadd segítsenek eltávolítani az összes aggodalmad és nyugtalanító gondolatod, hogy békére lelj.

Talán úgy érzed, hogy a körülötted lévő világ zűrzavarában elvesztetted az irányt, és nem tudod, hogy merre tartasz. Az angyalaid ebben is segítségedre lesznek, és segítenek neked, hogy megtaláld az utat az életedben.

Bízz bennem és az angyalaiban, és légy biztos abban, hogy az életed csodálatos dolgokat tartogat számodra. Hagyd, hogy az angyalok vezessenek téged az életedben, és minden kihívást győzelmedre fordítanak majd.

Ragyogj, szeretett gyermekem, ragyogj az angyalaid által, és mindig higgy abban, hogy az élet csodálatos ajándék, amit Isten neked adott.

Szeretetteljes üdvözlettel,

napiutmutatások.hu


 

Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK