Angyalkártya: Rafael Arkangyal gyógyító ereje megérkezett számodra

Angyalkártya: Rafael Arkangyal gyógyító ereje megérkezett számodra!

Kedves lelkem,

Ma Rafael Arkangyal üzenetét hozom el neked, aki az angyali gyógyító energia és a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális egészség őre. Rafael most arra kér, hogy nyisd meg szívedet az angyali gyógyító energia fogadására, és hagyd, hogy a szeretet és a fény átölelje testedet, lelkedet és elmédet.

Az életedben most előtérbe kerülő helyzetek gyógyulást és megerősödést igényelnek. Arkangyal Rafael szeretettel jelen van melletted, és készen áll arra, hogy segítsen neked a gyógyulási folyamatban. Bízz a gyógyító energia erejében, és légy nyitott az angyali segítségre és útmutatásra.

Áldás:

Rafael Arkangyal, áldd meg ezt a drága lelket a gyógyító energiáddal és szereteteddel. Segíts neki felfedezni a testi, lelki és szellemi gyógyulás útját, és erősítsd benne az összhangot és a belső békét. Köszönjük, Rafael, hogy velünk vagy, és támogatsz minket ebben az utazásban. Ámen.

Angyali idézet:

“Amikor a gyógyító energia árad, a szeretet és fény ölelésében megtaláljuk a gyógyulás és megerősödés útját.” – Doreen Virtue

Ez az üzenet emlékeztetni kíván rá, hogy a gyógyító energia mindig ott vár ránk, és csak rá kell hívni, hogy segítsen a gyógyulás és megerősödés folyamatában. Ne feledd, hogy Rafael Arkangyal mindig ott áll melletted, és készen áll arra, hogy támogasson téged a testi, lelki és szellemi egészség megtalálásában. Nyisd meg szívedet a gyógyító energia befogadására, és hagyd, hogy a szeretet és a fény átölelje életed minden területét.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK