Asztrális atmoszféra: júniusban új életszakasz látható a horizonton!

Asztrális atmoszféra: júniusban új életszakasz látható a horizonton!

Egy nagyon energikus és eseménydús hónap vár ránk, ha meg akarjuk őrizni a józan eszünket, akkor muszáj lesz minél hamarabb alkalmazkodnunk a kialakult változásokhoz.

Két zodiákus tengely az Ikrek-Nyilas és a Rák-Bak lesz a meghatározó a júniusi hónapban. Ezenkívül 6 erősebb asztrális esemény lesz még hatással ránk.

Az első ilyen asztrális esemény a június 3-i Újhold az Ikrekben lesz. Ebben az időszakban kiéleződnek a társadalmi különbségek a fiatalok és az idősebbek között, olyan társadalmi változások lesznek, amelyek befolyásolni fogják a fiatal generáció jövőjét, és ez leginkább az oktatás, információcsere és tömegtájékoztatás területén lesz érezhető.

Június 4-27. között érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a kommunikációra,gondoljuk jól meg, hogy kinek, mit mondunk el, és főleg, hogy hogyan. Jó lenne egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni a belső világunkra, folytassunk akár belső párbeszédeket is, hogy jobban megértsük a helyünk ebben a zűrzavaros időszakban. A rohanás és idegesség fogja jellemezni ezt az időszakot, jó lenne egy kicsit lassítani, és óvatosabban kezelni a felmerülő problémákat.

Június 9-én az Ikrek a Vénusz felé kezd haladni, ezáltal kiemelt szerepet kapnak a női történetek, a női szerepek a társadalomban és a családban. Mivel a Nap is az Ikrekben van, felerősödnek a férfias energiák is, a flörtölés, a felületesség, a új dolgok utáni vágy, és nem biztos, hogy egy törékeny női lélek megfelelően majd tudja kezelni az új érzéseket.

Június 17-én a Hold a Nyilasba lép, ezek az energiák a családi kapcsolatokat segítik, leginkább a felnőtt generációk érezhetik majd az asztrális jelenség hatását.

Június 21-én a Nap belép a Rák jegyébe, és ez egyben a nyári napforduló ideje is.Közelebb kerülünk a lelki dolgokhoz, de felerősödik a külföldi utazás, pénzszerzés, tudásgyarapítás, magas szintű kutatások energiái is. Egy felejthetetlen nyárra számíthatunk, melyben a társadalmi struktúrák teljes egészében átszerveződnek körülöttünk.

Június 22-én a Neptunusz bolygó visszahúzódik a Halakba, és ez egy nagyon fontos életszakaszt fog megnyitni. Lelkiekben átjárhatóság nyílik a párhuzamos világok között. Olyan lesz, mintha futóhomokon lépkednénk, ha valami olyan dolgot tapasztalunk, amely furcsa és megmagyarázhatatlan számunkra, kérjük egy megbízható szakértő tanácsát.

Kritikus napok júniusban: 1 – 6, 9, 10, 13 – 19, 22 – 24, 28, 29.


FORRÁS:https://filantropikum.com/asztralis-atmoszfera-juniusban-uj-eletszakasz-lathato-a-horizonton/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL