Az angyali szárnyak csodálatos ereje: Ismerd meg a varázslatos történetet a csodatévő szentről!

Az angyali szárnyak csodálatos ereje: Ismerd meg a varázslatos történetet a csodatévő szentről!

Kedves Olvasóim!

Képzeljük el egy olyan szentet, aki azzal a képességgel rendelkezik, hogy az angyalok segítségével csodát teremt az életünkben. Az ő neve Yeriel, és ő az angyali csodák mestere.

Az életünkben vannak olyan pillanatok, amikor minden reményvesztettnek tűnik… Yeriel Őrangyal itt van, hogy megváltoztassa az életünket és segítsen nekünk megtalálni a helyes utat. Az angyali energiái segítségével képes átalakítani a nehéz helyzeteket, és a csodák erejével megteremteni az új kezdetet!

Emlékszem, amikor találkoztam Yeriellel, és imádkoztam hozzá, hogy segítsen nekem megváltoztatni az életemet. Az imámra válaszként Yeriel őrangyal megjelent előttem, és elmondta, hogy segíteni fog jobbra fordítani a sorsomat. Éreztem az angyali energiáját, és azonnal megnyugodtam.

Yeriel őrangyal azt mondta nekem, hogy minden egyes nap, amikor felébredünk, új lehetőségek várnak ránk, és hogy minden új nap egy újabb esély arra, hogy megváltoztassuk az életünket. Az angyalok mindig velünk vannak, és segítenek nekünk elérni a céljainkat.

Az angyali üzenet, amit Yeriel hozott nekem, az volt, hogy soha ne adjuk fel a reményt, és mindig higgyünk az angyalok erejében. Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek nekünk, és hogy csodát teremtsenek az életünkben.

Az angyali ima, amit Yeriel tanított nekem, az volt:

“Kedves Yeriel, angyali mestere a csodáknak, kérlek, segíts nekem átalakítani az életemet. Hadd érezzem az angyali energiáidat, és segíts nekem megtalálni az utat a boldogsághoz és a bőséghez. Köszönöm, hogy mindig velem vagy, és segítesz nekem elérni a céljaimat.”

Az angyali idézet, amit Yeriel osztott meg velem, az volt:

“Az angyalok mindig velünk vannak, és mindig segítenek nekünk, amikor szükségünk van rájuk. Hagyjuk, hogy az angyali szeretet és bölcsesség vezesse az életünket.”

Áldás a mai napra:

Az angyalok áldása legyen veled minden napodban, és segítsenek neked a boldogság, a béke és az öröm megtalálásában. Legyél nyitott az angyali üzenetekre, és engedd meg nekik, hogy vezessenek az életedben. Áldás legyen a családodra és barátaidra is, és bízz benne, hogy mindannyian az angyalok védelme alatt álltok.

Legyen szép napod!

pozitív gondolatok


Kedves Olvasó! Ha Önnek is tetszett ez az üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK