Az angyalok ezzel a 4 tippel segítenek pénzt teremteni

pénzt - Az angyalok ezzel a 4 tippel segítenek pénzt teremteni

4 tippel segítenek az angyalok pénzt teremteni

1. pénzteremtő tipp az angyaloktól

Az angyalok inspirációkkal, különleges ötletekkel segítenek pénzt teremteni. Amikor kéred őket, éppen ezért soha ne várd, hogy szó szerint előtted hever majd a pénz, amit csak föl kell venned a földről. Inkább vedd észre és próbáld ki azokat az ötleteket, a megérzéseket, amelyeket ők küldenek például álmok vagy hirdetések, beszélgetős műsorok, újságcikkek közvetítésével. Bármilyen furcsának is tűnik, gondolj rá, eljutott kérésed az angyalokhoz, ők pedig ezúton „intézkedtek”, hogy segíthessenek neked. Nem véletlenül emlékszel az álomra, nem véletlenül olvasod a cikket vagy hallgatod az érdekes információkat.

2. pénzteremtő lehetőség az angyaloktól

Szívességet, segítséget nem könnyű kérni, ahogyan sokszor elfogadni sem. Pedig az angyali segítség nagyon gyakran másokon keresztül érkezik. Váratlan telefonhívást kapsz, véletlenül összefutsz az utcán egy rég nem látott ismerőssel, és olyan ajánlatot, önzetlen támogatást, munkalehetőséget kapsz, amiről magad sem hiszed, hogy igaz lehet. Mérlegelsz, gondolkozol, aztán vélhetően visszautasítod, mert úgy hiszed, neked ez nem sikerülhet. A félelem és a bizonytalanság helyett inkább meditálj, csendesítsd el az elmét, és figyeld meg a belső érzeteket. Tudni fogod, mit tegyél, és merre haladj tovább.

3. pénzteremtő tipp az angyaloktól

A pénz energia, áramlását te magad akadályozod, blokkolod. Amikor nincs belőle elegendő, számtalan váratlan kiadás ér, mielőbb érdemes észrevenned, valamit nem jól teszel. Az angyalok és az univerzum így figyelmeztethet téged, hogy letértél a sorsutadról. Kérheted az angyali segítséget, hogy megfejthesd a blokkok, az akadályok okát. Amint felismered, hogyan és milyen negatív érzésekkel, gondolatokkal állítod meg a pénzenergia áramlását – és természetesen azokon változtatsz is –, az életed hamarosan a kívánt irányba mozdul és változik. A hit fontos, ahogyan az önbizalom is. Hidd el, képes vagy változni, változtatni, pénzt és boldogságot teremteni.

4. pénzteremtő tipp az angyaloktól

Az önértékelés az egyik alapja, hogy gazdagnak érezd magad. Értékes vagy, tehát lelkileg gazdag is. Ami bent lakozik a lelkedben, az jelenik meg kint a külvilágban. Amíg nem tudod magad elfogadni, kevésnek érzed, nem értékeled kellően a teljesítményedet, ne lepődj meg, hogy a bankszámlád is szegényes. Az angyalok örömmel sietnek a segítségedre. Kérd Chamuel arkangyalt, mutassa meg az értékeidet, a legértékesebb tulajdonságaidat és azt, hogyan szeretheted és fogadhatod el önmagad feltételek nélkül. Amikor szereted az embert, aki vagy, mindenki mást is képes leszel elfogadni és szeretni. A pénzt is.

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/03/20/4-tippel-segitenek-az-angyalok-penzt-teremteni/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL