Az angyalok jóslata a mai napra számodra: Mindenki részesül az angyalok kegyelméből!

Az angyalok jóslata a mai napra számodra: Mindenki részesül az angyalok kegyelméből!

Az angyalok mennyei lények, erejük az idők végezetéig kitart. Most következzen egy üzenet, amely a mai napra szól, és az angyalok kegyelméből kíván mindenkinek részt adni. Az angyalok a fény hírnökei, merüljünk el a fényben, amit az angyalok küldenek számunkra!

Az Angyalok Jóslata a Mai Napra

  1. “Az ég angyalai hírnökként jönnek, hogy a Fényt vigyék a sötétben…” Ne félj a kihívásoktól és a nehézségektől. Az angyalok ma arra hívják fel a figyelmedet, hogy mindig van remény, még a legsötétebb órákban is. A fény mindig legyőzi a sötétséget.

  2. “Az arany szárnyak hordozói csendes segítséget súgnak a szélben…” Az angyalok azt tanácsolják, hogy hallgass a belső hangodra, a megérzéseidre. Ezek a vezérfonalak, melyeket az égi segítőid küldenek neked.

  3. “Az égi lények hangja a szívben verődobban zenél…” Az angyalok azt súgják, hogy mindig kövesd a szívedet. Ha összhangban vagy a belső éneddel, a dolgok egyszerűbben fognak működni.

Végül pedig, fejezzük be egy áldással és egy imával, hogy az angyalok kegyelme betölthessen mindenkit:

Áldás:

“Az angyalok áldása kísérje utadat, fényük ragyogjon át életed minden pillanatát, hogy vezetésükkel békében, szeretetben és boldogságban élhess.”

Ima:

“Istenem, köszönöm, hogy angyalaid segítenek és vezetnek minket. Segíts, hogy nyitottak legyünk az ő üzeneteikre, és kövessük vezetésüket. Ámen.”

Reméljük, hogy ez a cikk inspirál és motivál a mai napod során. Érezd az angyalok jelenlétét és hallgasd meg üzeneteiket!

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK