Az Angyalok üzenet számodra: Már a közelben van a segítség!

Az Angyalok üzenet számodra: Már a közelben van a segítség!

Üdvözöllek kedves Barátom,

Ez az angyali üzenet azért érkezett hozzád, hogy segítsen megújítani a lelkedet és vezessen téged az életedben. Az idézet, amit magával hozott, mindannyiunk számára megfontolandó: “A belső béke titka az elfogadás, a megértés és az önmegvalósítás”. Ezt az üzenetet most át szeretném adni neked az angyalok által.

Sokan úgy élnek, mintha a lélek csak az élet végéig kísérné őket, és csak a halál után lenne valami értelme. De a lélek valójában az életünket vezeti és irányítja. Ezért olyan fontos, hogy odafigyeljünk a lelkünkre, és támogassuk annak fejlődését.

Az angyalok azt szeretnék, ha tudnád, hogy mindig veled vannak, és készen állnak arra, hogy segítsenek neked. Az életed minden pillanatában segítséget kérhetsz tőlük, akár akkor, amikor békét és megnyugvást keresel, akár akkor, amikor nehézségekkel szembesülsz.

Ahhoz, hogy a lelked fejlődése és megújulása elkezdődjön, először is meg kell értened, hogy minden tapasztalat, ami az életedben történik, azért történik, hogy tanulhass belőle. Az angyalok azt szeretnék, ha tudnád, hogy mindig van értelme azoknak a dolgoknak, amik veled történnek.

Azt is fontos megértened, hogy az elfogadás az első lépés a lelked megújulása felé. Elfogadni azt, hogy vannak dolgok, amiket nem tudsz megváltoztatni, és nem ragaszkodni hozzájuk. Az angyalok azt szeretnék, ha hagynád el a múltat és az előítéleteket, hogy az életed jelen pillanatában élhess.

Az önmegvalósítás is fontos lépés a lelked fejlődésében. Az angyalok szeretnék, ha hinnél magadban, és az életednek olyan irányt adnál, amit igazán szeretsz. Amikor az életedben azt csinálod, ami boldoggá tesz, az életed értelmet kap, és a lelked is fejlődik.

Az angyalok szeretnék, ha elhinnéd, hogy mindenkinek megvan a lehetősége a fejlődésre és a megújulásra. A lélek sosem áll meg, mindig úton van, és te is úton vagy.

Ez az üzenet az angyalok tanítását tükrözi. Az angyalok mindig velünk vannak, és segítenek nekünk megérteni a valódi értékeket az életben. Néha azonban könnyen elveszhetünk a mindennapi élet teendői között, és elfelejtjük, hogy az igazi boldogság az egységben, a szeretetben és az elfogadásban rejlik.

Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy a boldogság nem az anyagi javakban, hanem a szívünkben rejlik. Ha elfogadjuk önmagunkat és másokat, ha megtaláljuk az egyensúlyt testünk, elménk és lelkünk között, akkor megtapasztalhatjuk az igazi boldogságot.

Az angyalok azt kérdezik tőled, mire szántad az életedet? Talán arra, hogy az anyagi javakat halmozd fel, vagy arra, hogy másoknak segíts és boldogabbá tedd az életüket? Az angyalok arra ösztönöznek, hogy figyelj az érzéseidre, a belső hangodra, mert az segít eligazodni az életben és megtalálni a saját utadat.

Azt üzenik neked, hogy ne feledd, mindig van segítség a közeledben. Az angyalok mindig melletted állnak, és támogatnak az utadon. Bármikor, ha kéred, segítenek neked megtalálni a belső békét, a boldogságot és az önmagadhoz való közeledést.

Buddha azt mondta: “Az életed olyan, amilyenek a gondolataid.” Az angyalok hozzáteszik: “Az életed olyan, amilyenek az érzéseid és a cselekedeteid.” Ha pozitívan gondolkodsz, ha szereted önmagad és másokat, ha a szeretet és a jószándék vezérli a cselekedeteidet, akkor a boldogság és az öröm mindig jelen lesz az életedben.

Áldás van benned és körülötted, kedves olvasó. Az angyalok azt üzenik, hogy soha ne felejtsd el, hogy bármikor számíthatsz rájuk. Ha segítségre van szükséged, ha tanácsra van szükséged, ha egyszerűen csak arra van szükséged, hogy valaki melletted legyen, az angyalok mindig ott vannak neked.

Legyen békéd és boldogságod mindig! Áldás és szeretet kísérjen az életed minden pillanatában!

Szeretettel,

pozitv gondolatok és az angyalok


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK