Az angyalok üzenete 2019 december hónapra: a megoldások és az igazság időszaka!

Az angyalok üzenete 2019 december hónapra: a megoldások és az igazság időszaka!

A hónap általános légkörére jellemző, hogy decemberben fáradtnak és irritáltnak fogjuk érezni magunkat. Úgy tűnik, hogy türelmünk egyre kevesebb, ezért többféle megoldást dolgozunk ki a dolgaink rendezésére, de mindenikre rányomja bélyegét a fáradság.

A 2019-es esztendő, a felszabadulás és a saját missziónkhoz való igazodás éve volt. Egy év volt, mely alatt sok mindent megtettünk önmagunkért, a küldetésünkért, hogy érezhessük a kemény munkánk eredményét. Noha pillanatnyilag kimerültnek érezhetjük magunkat, ez mégis az az állapot, amit egy sikeres vizsga után érezhetünk, azaz, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk, a cél érdekében.

Decemberben problémáink lehetnek az alvással, nyugtalanabbak leszünk, ezért jó lesz természetes gyógymódokat alkalmazni, amelyek segíthetnek ezen problémán. Az álmaink útján útmutatást kaphatunk, elhunyt szeretteinktől. A fáradtságunk mentális fáradság, mely nem más, mint bizonyos esetekben az általunk tanúsított ellenállás eredménye. Ezért jó lesz kikapcsolódni a természetben, nagyobb gondot fordítani a fizikai testünk egészségére.

Ajánlott lenne olyan testmozgás gyakorlása is, amely kielégíti testünk szükségleteit. A fáradtság mellett, úgy tűnik, hogy utolér bennünket mindaz, amit eddig elhalasztottunk, és eljött az idő megfizetni mindenféle adósságot. A dolgaink tisztázása elengedhetetlenek tűnik ebben az időszakban, mert egyébként úgy érezzük majd, hogy valami visszahúz bennünket.

Segítséget kapunk abban, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel, erős érzelmi hullámokon fogunk keresztülmenni, csak hogy megértsük, hogy tulajdonképpen a semmiért aggódtunk mindeddig. Szükségünk van az elkötelezettségre is, hogy megtanuljuk az elfogadást, és igyekezzünk ne menni fejjel a falnak. Ez az az idő, amikor szünetet kell tartani, és a lelkünk táplálására összpontosítani, és időt találni olyan dolgok megtételéhez, amelyek örömet okoznak számunkra vagy a körülöttünk lévő emberek számára.

A hónap első felében, azaz december 11-ig, olyan érzésünk lehet, hogy egy versenyben vagyunk. Sok dolgot csinálunk egy azon időben, de úgy tűnik, hogy nem történik meg az, amit eredetileg elterveztünk. Nagyon sok külső zavaró tényező adódik, ezért fontos kérnünk Mihály arkangyal segítségét, hogy fogja kezünket és mutassa meg számunkra azt, amit tennünk kell.

A sok manipuláció, a sok kísérlet, valamint a csalódások, mind csak válaszok az imáinkra. De mindez valójában egy új esély, amellyel élnünk kell a jövőben. Hit és bizalom nélkül nem építhetünk időtálló dolgokat az elkövetkezendőkben. Legyünk együttérzőek azokkal az emberekkel, akik csalódást okoztak számunkra, mert ők tulajdonképpen valódi ajándékot jelentettek nekünk. Ebben az őrületben merész ötleteink támadhatnak, álmodozhatunk egy szeretett személyről, aki támogat bennünket, hogy porainkból feltámadhassunk.

A hónap második felében, azaz december 12 és 22 között, egyensúlyba kerülünk, megpróbáljuk rendezni a dolgainkat, és megtaláljuk a szükséges támogatási pontokat is. A fontos lecke, amelyet most tanulunk, az, hogy szükség esetén segítséget kaphatunk.

Próbáljunk összpontosítani a pozitív dolgokra, gyakoroljuk a hálát, folytassuk a hely és a lélek tisztítását. Egyre könnyebben fogjuk érezni magunkat, angyali javaslatra olyan fizikai gyakorlatokat végezzünk, melyek révén megszabadulhatunk a negatív energiáktól és a felhalmozódott stressztől.

A hónap utolsó felében, azaz december 23-tól a hónap végéig úgy tűnik, hogy újra kapcsolatba lépünk önmagunkkal. Még mindig fáradtnak érezzük magunkat, de ez az új kapcsolat energiát és örömöt nyújt számunkra. A pozitív változások már meghozzák gyümölcsüket, és úgy tűnik, hogy egyre rugalmasabbak leszünk.

A hónap végén hagyjuk, hogy a dolgok az isteni akarat szerint rendeződjenek. Meg kell tanulnunk kifejezni örömünket, elengedni a fáradtságunkat, és fel kell készülnünk egy nagyon különleges évre. Tehát van egy decemberünk, amely sok pontosítást hoz számunkra. Azok, akik eddig kompromisszumok közt éltek, már nem tudnak tovább rejtőzködni, és fel kell vállalniuk önmagukat.

Sok beszélgetés, feszültség jellemzi ezt az időszakot, de ami a legfontosabb talán az a valóságra ébredés, mely az egyik legjobb dolog, ami megtörténhet velünk. Annak ellenére, hogy dühösek, és fáradtak vagyunk, a lelkünk, valahogy mégis elégedettséggel van teli. Végül is megtettünk végre valamit, amit már rég meg kellett volna tennünk. Tehát egy hónap, amely arra ösztönöz, hogy tegyük fel a pontot arra bizonyos „i”–re, és keressünk mindarra megoldást, ami eddig fájdalmat okozott számunkra.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)


forrás: https://filantropikum.com/az-angyalok-uzenete-2019-december-honapra-a-megoldasok-es-az-igazsag-idoszaka/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL