Az angyalok üzenete 2019 februárjára!

Az angyalok üzenete 2019 februárjára!

Ebben a hónapban a Víz elem energiája fog érvényesülni, amitől érzékenyebbé, együttérzőbbé válhatunk. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, hogy elengedjük a kontrollt, nem foglalkozunk azzal, hogy mindent az irányításunk alá vegyünk, hanem ahogyan a víz szabadon folyik, lefut, felhalmozódik, úgy gondoljunk mi is az életünkre ebben a hónapban.

Februárban mindenkinek ajánlott egy kis elemzést készítenie, ami az emberi kapcsolatait illeti. Ha szükséges, akkor segítséget is lehet kérni, egy pszichológus, vagy párterapeuta személyében. Mihály arkangyal azt üzeni, hogy az angyalok szeretnek bennünket, és mindent megtesznek, hogy segítsék utunkat.

Fontos, hogy idén februárban azt tegyük, ami örömet okoz, amire szükségünk van a lelki gazdagságunk gyarapításához.

A hónap első rész

Egészen február 13-ig olyan élethelyzetekben találhatjuk magunkat, amikor döntéseket kell hoznunk a jövőnkkel kapcsolatban. Ezért mérjük fel a lehetőségeinket, az esélyeinket, legyünk tisztában azzal, hogy mit tudunk, és mit nem. Ha kell, kössünk kompromisszumot azért, hogy pozitív változásokat könyvelhessünk el. Itt az idő arra, hogy igazán kimutassuk a szeretetünket, hogy tiszteletet tanúsítsunk önmagunk iránt, mert ezzel megalapozzuk a sikert, az érvényesülést az életünkben.

A hónap középső része

Február 14. és 20. között olyan emberekkel találkozhatunk, akik felnyitják a szemünket bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Ezeken a napokon is törekedjünk a kötöttségek nélküli szabad életre, keressük meg mindenben a pozitívat, a fényt, az örömforrást. Fontos, hogy higgyünk önmagunkban, hogy kihasználjuk azokat a lehetőségeket, amelyek jobbá, elégedettebbé tehetik az életünket.

A hónap utolsó része

Február 21-től egészen a hónap legutolsó napjáig több kihívásban részesülhetünk, ami arra fog késztetni, hogy ne csak egy szemszögből közelítsünk meg egy adott problémát. Csalódásokkal, kudarcokkal is szembe kell néznünk, ami akár a szakmai életünkre is kihatással lehet. Igyekezzünk őszintén, tisztán élni, odafigyelve az egészségünkre, mert ezáltal megőrizhetjük a belső erőnket, tartásunkat.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

A CIKK FORRÁSA: http://filantropikum.com/az-angyalok-uzenete-2019-februarjara/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL