Az angyalok üzenete 2020 júniusára: az újrakezdés, a lehetőségek hónapja!

Az angyalok üzenete 2020 júniusára: az újrakezdés, a lehetőségek hónapja!

Június az újrakezdés, a lehetőségek hónapja! Főleg a karrier, munka területén lesz érzékelhető a változás, most minden lehetőséget megkapsz, ha lépni szeretnél! Légy figyelmes, és ne hagyd elveszni a számodra legmegfelelőbb lehetőséget!

Hagyj fel a félelmeiddel, és tedd, amit a szíved diktál! Mihály arkangyal tanácsa szerint, a legjobb, amit tenni tudsz ebben a hónapban az, hogy nem félsz. Számtalan lehetőség vár rád, de a belső hangra kell figyelned, annak érdekében, hogy a megfelelő úton tudj tovább haladni. Soha ne cselekedj impulzívan, maradj megfontolt és kiegyensúlyozott. Ha valami nem úgy működik, ahogy szeretnéd, ne erőltesd, gondolj arra, hogy minden bizonnyal az nem a te utad.

A hónap első felében

Június 11-ig meg fogod érteni, hogy a legfontosabb az önmagaddal való jó kapcsolat megőrzése. Akkor is, ha van aki bírál, vagy kilép az életedből, ne feledd, hogy mindig maradj hűséges önmagadhoz. Légy türelmes, és hidd el, mindennek oka és célja van az életedben. Az őrangyalod a megfelelő személyt fogja irányítani feléd, aki segítségedre lesz abban, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz. Próbálj egy kicsit elfeledkezni a problémákról, mert, amibe nagyobb energiát fektetsz azt vonzod be. A múlt emlékei kísérteni fognak, de próbálj a lehető legtudatosabb cselekedni, hogy ne kövesd el még egyszer ugyanazt a hibát.

A hónap második felében

Június 12-22. között igen erős támogatottságot fogsz élvezni, éppen ezért nagyon kedvező lehetőségek nyílnak meg előtted. Meg fogod érteni, hogy, az őseidtől örökölt tulajdonságok és terhek is szükséges alakítói az életednek. Kezded megérteni a generációk óta ismétlődő mintákat, és végre okosan használod fel mindazt belőle, amire szükséged lehet.

Bizonyos kapcsolataid most tükröt tartanak eléd, lehet, hogy egy nehezebb helyzettel kell megküzdened, amely azonban tovább repít az újjászületés felé. Biztonságot, szeretet és új szárnyakat kapsz. Sokkal felszabadultabbnak és frissebbnek fogod érezni magad, mint eddig valaha.

A hónap utolsó felében

Június 23-tól megnövekedik az igényed arra, hogy még inkább oda figyelj önmagadra.Lehet, hogy belekezdesz egy méregtelenítő kúrába, vagy egy új sportágba veted bele magad. Sokat meditálsz, az időd nagyrészét a befelefordulással töltöd, nem nagyon kívánsz társaságba járni. Érezni fogod a körülötted lévő segítő erőket, akik állandó támogatást nyújtanak, hogy magadhoz vonzd az a bőséget, amely szükséges, hogy közelebb kerülhess álmaidhoz.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

forrás: https://filantropikum.com/az-angyalok-uzenete-2020-juniusara-az-ujrakezdes-a-lehetosegek-honapja/


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL