Az angyalok üzenete a mai napra: Ráhangolódás az angyalok erejére

Az angyalok üzenete a mai napra: Ráhangolódás az angyalok erejére

Üdvözöllek, drága olvasó!

Egy varázslatos és emelkedett hangulatú történettel szeretnélek megismertetni a mai angyalkártya üzenetén keresztül. A kártya, amit neked húztam, a “Ráhangolódás” nevet viseli, és arra ösztönöz, hogy hangolódj rá az angyalok energiáira, és engedd, hogy az összhang és az áldások megtapasztalása belső békét és örömöt hozzon az életedbe.

Kezdjük egy angyali imával, hogy meghívjuk az angyalokat és a Ráhangolódás energiáit:

Szeretett angyalaim, köszönöm, hogy itt vagytok velem,
Áraszd rám a ráhangolódás és az összhang energiáit, hogy megtapasztaljam a szeretetet és a békét,
Segíts nekem összhangba kerülni a bennem és körülöttem lévő energiákkal,
Töltsd szívemet és elmémet belső bölcsességgel és harmóniával.

Ámen.

A mai üzenethez hozzájárulva, gondoljunk egy angyali idézetre, ami segít emlékeztetni az összhang és a ráhangolódás fontosságára:

“Amikor ráhangolódunk az angyalok energiájára és összhangba kerülünk velük, a csodák és áldások természetes részévé válnak életünknek.”

A Ráhangolódás kártya azt tanácsolja, hogy légy nyitott az angyalok jelenlétére és energiáira. Ha képesek vagyunk ráhangolódni az angyalok rezgéseire, akkor összhangba kerülhetünk életünkkel, és a csodák és áldások könnyebben jelenhetnek meg körülöttünk. Az angyalok arra ösztönöznek, hogy keressük a belső békét és harmóniát, és hogy higgyünk az életben rejlő csodákban.

Drága olvasó, légy nyitott a Ráhangolódás angyalkártya üzenetére, és engedd, hogy az összhang és az áldások energiái átjárják az életedet. Dolgozz azon, hogy ráhangolódj az angyalok energiáira, és engedd, hogy az összhang és a csodák megtapasztalása beteljesítse életedet.

Kívánok neked egy csodálatos időszakot, amelyben az angyalok támogatnak és segítenek ráhangolódni az összhang és az áldások energiáira. Bízz az angyalokban és a szeretetükben, és engedd, hogy a bölcsességük és védelmük vezessen téged a belső békéhez, harmóniához és a csodák megtapasztalásához.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN