Az Áprilisi Telihold üzenete: Karma, Megújulás és a Hold ereje

Az Áprilisi Telihold üzenete: Karma, Megújulás és a Hold ereje

Az április 6-i telihold egy különleges időszakot hoz számunkra a spirituális életünkben. Ez a cikk bemutatja a telihold szellemi hatásait és jelentőségét. Az angyali üzenet, a telihold áldása és a bibliai jellegű történet, amely kapcsolódik a holdhoz, segítenek megérteni a karma és a megújulás fontosságát ebben az időszakban.

A Telihold Spirituális Hatása:

Az áprilisi telihold ideje alatt a Hold egy csodálatos erejű fényt bocsát ki, amely befolyásolja lelkünk rezgéseit. A telihold energiája lehetőséget kínál a mélyreható spirituális gyógyulásra, tisztulásra és megtisztulásra. Az életünkben felhalmozódott karmikus energiákat ez az időszak segít tisztázni és felszabadítani, hogy helyet teremtsünk a megújulásnak és a pozitív változásoknak.

Egy elfelejtett történet a Holdról:

Egy régi bibliai történet mesél arról, hogy hogyan segített a Hold egy szegény és szerény embernek, Noénak, hogy találjon reményt és erőt a nehéz időkben. Egy éjjel, amikor Noé csüggedten nézte az eget, a Hold megjelent előtte, és megszólította őt.

A Hold azt mondta Noénak:

“Ne félj, mert én veled vagyok ebben a sötét időben. A fényemmel segítek neked, hogy megtaláld az utat, és megtapasztalhasd az élet megújulását.”

Noé hallgatott a Hold tanácsára, és folytatta az útját. Ahogy a Hold fénye világított számára, Noé megtalálta az erőt és a bátorságot, hogy változtasson életén, és így a karma és a megújulás ereje áradt rá.

Angyali Üzenet a Teliholdhoz:

Drága lelkek, a telihold ideje alatt az angyalok közelebb jönnek hozzátok, hogy segítsenek tisztítani a karmikus terheket és elősegíteni a megújulást. A Hold fényében bízva engedjétek el a múltat, és nyissátok ki szíveteket a jövőbeni lehetőségeknek. Legyetek nyitottak az angyalok útmutatására és szeretetére, hogy megtaláljátok a belső erőt és bölcsességet az előttetek álló kihívásokkal való szembenézéshez.

Telihold Áldása:

Áldott legyen ez a telihold ideje, amely elhozza számunkra a Hold bölcsességét és gyógyító erejét. Kérjük az angyalokat, hogy segítsenek nekünk megtisztulni a karmikus terhektől és megújulni a szellemi úton. Töltsék fel szívünket békével, szeretettel és reménnyel, hogy örömmel és hálával léphessünk tovább életünkben.

Ámen.

Az április 6-i telihold meghívást jelent a mélyreható spirituális gyógyulásra, tisztulásra és megtisztulásra. A Hold fényében az angyalok segítségével változtassuk meg karmánkat, és nyissunk ajtót a megújulásnak. A bibliai történet a Holdról és Noéról emlékeztet minket arra, hogy a Hold fénye és az angyalok szeretete képesek átalakítani és új életet adni a lelkünknek. Engedjük, hogy a telihold áldása elhozza számunkra a békét, a szeretetet és a reményt.

szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN