Az arkangyal csodatevő üzenete: A bátor lépés ereje

Az arkangyal csodatevő üzenete: A bátor lépés ereje

Üdvözöllek, Kedves Olvasó!

Egy arkangyal csodatevő üzenetének erejéről szóló történetet osztok meg veled, hogy inspirációt és útmutatást nyújtson az életedben.

Az angyalkártya húzás: “A bátor lépés ereje”

Az angyali üzenet:

“Kedves lelki utazó, az arkangyalok csodatevő üzenete arra ösztönöz, hogy légy bátor és hajts végre olyan lépéseket, amelyek közelebb visznek álmaid megvalósulásához. Az arkangyalok szeretettel támogatnak és védelmeznek ezen az úton, és örömmel segítenek neked, ha kéred őket.”

Az angyal idézete: “

A bátorság az a folyamat, amelyben az arkangyalok segítségével megtanuljuk legyőzni a félelmeinket és megvalósítani az álmainkat.” – Ismeretlen

Egy napon egy nő találkozott egy arkangyallal. Az arkangyal megkérdezte tőle, mi a legnagyobb álma, amit szeretne megvalósítani. A nő elmondta, hogy egy saját vállalkozást szeretne indítani, de fél a kudarcoktól és a nehézségektől. Az arkangyal csodatevő üzenetet hagyott a nő számára: “Légy bátor és lépj előre a vállalkozásod felé. Az arkangyalok melletted állnak, és segítenek átlépni a félelmeiden, hogy megvalósíthasd az álmaidat.”

A nő ezt követően bátorságot merített az arkangyal üzenetéből és úgy döntött, hogy megpróbálja elindítani a vállalkozását. Ahogy haladt előre, az arkangyalokkal való kapcsolatának erősödése révén képes volt legyőzni a félelmeit és sikeresen megvalósítani az álmát.

Kedves Olvasó, hagyd, hogy az arkangyalok csodatevő üzenete és a bátor lépés ereje segítsen neked meghozni a szükséges döntéseket és cselekedni az álmaid megvalósítása érdekében. Tudd, hogy az arkangyal mindig melletted áll, bármikor kérheted a segítségét!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK