Az Isteni Gondoskodás Csodálatos Története: Hogyan talált vissza hozzánk egy elveszett madár?

Az Isteni Gondoskodás Csodálatos Története: Hogyan talált vissza hozzánk egy elveszett madár?

Kedves olvasóim,

Az alábbi történetet szeretném megosztani veletek, mely Isten csodálatos szeretetét és gondoskodását mutatja be. Ez egy olyan történet, amelyben megtapasztalhatjuk, hogy Isten mindig velünk van, és vigyáz ránk, még akkor is, amikor úgy érezzük, egyedül vagyunk.

Az idézet, amelyhez kapcsolódik a történetünk, a Jeremiás könyvéből származik, a 29. fejezet 11-12. verseiből:

“Mert én jól tudom, milyen gondolataim vannak irántatok – mondja az Úr. Gondolataim békességet és nem romlást terveznek, hogy jövőt és reményt adjanak nektek.”

Ez a csodálatos igével van tele, amely azt mutatja meg, hogy Isten gondolatai irántunk sosem rombolóak, hanem mindig békességet és reményt terveznek számunkra.

Egy fiatal lány volt egyszer, aki nagyon szerette az állatokat. Különösen egy kis madár volt kedvence, amely gyakran látogatta meg az ablakát. Egy napon azonban a madár eltűnt, és a lány nagyon aggódni kezdett érte. Napokig várta, hogy visszatérjen, de semmi sem történt. Szomorúan döbbent rá, hogy a kis madár talán sosem fog már visszajönni.

Egy este azonban, amikor az imádságát mondta, a lány elkezdett érezni valami különös jelenlétet. Nem tudta, mi volt ez, de biztos volt abban, hogy valami fontos dolog történik vele. Az éjjel aludni sem tudott, mert folyamatosan arra gondolt, hogy valami történni fog.

Reggel felébredt, és észrevette, hogy az ablakában ül a kis madár, amely annyira hiányzott neki. Nagyon boldog volt, és tudta, hogy Isten hallgatta meg az imádságát, és meghallgatta a szívét kérését.

Ez a történet arra emlékeztet bennünket, hogy Isten mindig velünk van, és gondoskodik rólunk. Ha aggódunk, vagy szomorúak vagyunk, mindig ott van mellettünk, és figyel ránk. Soha nem hagy el minket, és mindig tervez békességet és reményt számunkra.

Áldás és jókívánságok mindannyiuknak, akik olvassák ezt a bejegyzést, és emlékezzenek rá, hogy Isten mindig veled van!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK