Az október intenzív energiái rendkívül nagy hatással lesznek mindennapjainkra!

mindennapjainkra - Az október intenzív energiái rendkívül nagy hatással lesznek mindennapjainkra!

Az előttünk álló október igencsak magas energiákkal bíró hónapnak ígérkezik. Habár ezek az energiaváltozások kevésbé lesznek észrevehetőek, mégis fontos változásokat hoznak.

Rögtön a hónap elején a Vénusz visszavonulása, és az azután következő Újhold energiái dominálnak. Az október 5-én visszavonuló Vénusz szenvedélyt hoz életünkbe és feléleszti a rég feledésbe merült kreatív énünket is. Ám sajnos nem csak pozitív energiákkal vesz körbe ezen bolygó mozgása, a visszavonulás ideje alatt szexuális életünk terén frusztrációkat és félreértéseket élhetünk át.

A Vénusz ezen bolygómozgása október 5-től egészen, november közepéig érezteti hatását, nem úgy, mint az október 8-án beköszöntő Újhold, melynek energiái sokkal intenzívebbek lesznek, de rövidebb ideig tartanak.

Az Újhold miatt sokkal érzékenyebbekké és ingerlékenyebbekké válunk, így jó nagy adag türelemre és kitartásra lesz szükségünk. Kiváló időszak arra, hogy megszabaduljunk a bennünket körbevevő negatív emberektől, akik már oly régóta szívják éltető energiáinkat. Végre lehetőséged nyílik arra, hogy kitörj mindazon személyek szorításából, akik idáig csak hátráltattak. Érzelmeidet tudatosan nyugodtabb mederbe tereld, mert csak úgy tudsz ésszerű döntéseket hozni, ha a lehető legnyugodtabb lelkiállapotba kerülsz.

A hónap vége fele közeledve érezni fogjuk, hogy az október energiái miként alakították mindennapjainkat. Az októbert végül 24-én beköszönő Telihold energiái koronázzák meg, melyek egész novemberben segítségünkre lesznek abban, hogy rátalálhassunk önmagunkra, és a számunkra kiszabott útra.

A Bika jegyében domináló Telihold változásokat és izgalmakat tartogat. Végre egy olyan időszak következik, amikor kicsit tisztábban láthatjuk a dolgokat és figyelmünket az igazán fontos dolgokra összpontosíthatjuk.

Hagyd, hogy az október asztrális eseményei magukkal sodorjanak és próbáld meg mindegyik időszakból a lehető legjobbat kihozni a bolygók segítségével!


FORRÁS: http://filantropikum.com/az-oktober-intenziv-energiai-rendkivul-nagy-hatassal-lesznek-mindennapjainkra/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL