Az új évezred csodatévő szentje: Az angyali varázsló

Az új évezred csodatévő szentje: Az angyali varázsló

Szeretett Olvasónk!

Az angyali varázsló neve Angelique, egyre többen fordulnak hozzá segítségért. Ez a csodatévő szent különleges képességgel rendelkezik, amely segít az embereknek kapcsolatot teremteni a magasabb erőkkel és megérteni az angyalok üzeneteit.

Az angyali varázsló a spirituális gyakorlatok nagymestere, és hatalmas tudásával képes a betegek gyógyítására, a szenvedők megnyugtatására és a lelki béke megteremtésére. A varázslatát az angyali imákkal, a szent szimbólumokkal és angyali energiákkal dolgozza fel, amelyeket az embereknek átad, hogy segítsenek az életüket pozitívabbá és boldogabbá tenni.

Angelique, az angyali varázsló a következő üzenettel szólít fel mindenkit:

„Az angyalok minden nap hozzánk szólnak, de időnként nem halljuk meg őket. Álljunk meg, és figyeljünk rájuk! Az angyalok bölcsességet, szeretetet és iránymutatást hoznak nekünk, de csak akkor tudjuk meghallani, ha nyitottak vagyunk a szívünket. A világunk tele van szépséggel és varázslattal, és minden pillanatban érdemes figyelni az angyalok jelenlétét.”

Az angyali varázsló mindig segít annak aki hozzá fordul, hogy megtalálja az igaz utat az életében. Az angyalok üzeneteivel és a varázslatával segít elérni az embereknek a boldogságot, a sikert és a harmóniát.

Az angyali varázsló imája:

„Drága angyalok, segítsetek nekem megtalálni az utat az életemben! Hadd legyek nyitott a szeretetetekre, az iránymutatásotokra és a bölcsességetekre. Legyetek velem minden pillanatban, és mutassátok meg nekem a világ szépségét és varázsát!”

Az angyali varázsló legkedvesebb idézete:

„Az angyalok jelenléte mindig velünk van. A szeretetükkel és az iránymutatásukkal könnyedén megtalálhatjuk a helyes utat az életünkben.”

Az angyali varázsló üzenete az angyaloktól:

„Drága gyermekem, sosem vagy egyedül. Mindig itt vagyunk veled, és fogjuk a kezed az életed során. Légy nyitott a jelenlétükre, és engedd, hogy az angyalok vezessenek az utadon, és hidd el, hogy mindig melletted állunk, nagy szeretettel és támogatással. Az életed varázslatos lesz, ha magadhoz engeded az angyalokat, és követed az általuk mutatott utat. Légy bátor és higgy a varázslatban, hiszen minden lehetőség adott, hogy boldog és sikeres életet élj. Az angyali varázsló mindenben segítségedre lesz, ha hozzá fordulsz, így bátran kérj tőle segítséget, és hagyd, hogy vezessen téged az úton!”

Legyen az angyali varázsló üzenete az, hogy az angyalok mindig velünk vannak, és ha figyelünk rájuk és követjük az útmutatásukat, az életünk megtelik boldogsággal, szeretettel és békével. Áldott legyen az utad, és az angyalok mindig kísérjenek szeretetükkel és támogatásukkal!

Szeretettel:

pozitív gondolatok


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK