Az Univerzum üzenete 2024.01.22-re: az égi áldások háromszor duplázódnak

Az Univerzum üzenete 2024.01.22-re: az égi áldások háromszor duplázódnak!

Kedves Olvasóink!

2024. január 22-én egy különleges és energiákkal teli napra ébredünk. A 22-es szám, mely a számmisztikában a mesterépítő számát jelöli, ma háromszoros erővel duplázza az égi áldásokat életünkben.

A mai nap üzenete:

A 22-es szám energiája különleges erőt és dinamikát hordoz. Ez a nap arról szól, hogy fogadjuk el és ünnepeljük az Univerzum bőségét, amely most háromszorosan erősödik. Legyünk nyitottak a váratlan áldásokra és a szeretet gazdag ajándékaira!

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom és üdvözlöm az Univerzum háromszoros áldásait. Hálás vagyok minden jótékony energiáért, amely ma hozzám érkezik, és tudom, hogy ezek az áldások gazdagítják életem minden területét!”

A következő napokban várhatóan megélheted az Univerzum áldásainak pozitív hatását, amelyek minden területen megnyilvánulhatnak: lelki, érzelmi és anyagi síkon egyaránt.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Drága gyermekem, itt vagyok, hogy támogassalak ezen a különleges napon. Emlékezz, hogy az Univerzum áldásai mindig a legnagyobb jóra irányulnak. Bízz bennem és az Univerzumban, hogy vezetlek a szeretet és bőség útján.”

A 22-es szám különleges, duplázó ereje:

A 22-es szám különleges ereje abban rejlik, hogy kétszeresen erősíti meg az Univerzum által küldött pozitív energiákat. Ez a mesterépítő szám a stabilitás, az összhang és a megvalósítás energiáját hordozza magában. Amikor a 22-es számmal rezonálunk, képesek vagyunk megteremteni és megtapasztalni az életünkben a csodákat és az áldásokat kétszeresen erősített formában. Ez a nap tehát nem csak az áldások fogadásáról szól, hanem arról is, hogy hogyan képesek vagyunk ezeket az áldásokat a saját életünkben és mások életében is megsokszorozni!

A mai nap egy csodálatos lehetőséget tartogat számunkra, hogy megünnepeljük az Univerzum háromszoros áldásait. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!