Az Univerzum üzenete a mai napra: Az elrendeződés ideje következik, sok dolog a helyére kerül az életedben!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Az elrendeződés ideje következik, sok dolog a helyére kerül az életedben!

Kedves Fényhozó Lelkek,

Ezen a különleges napon, 2023. december 27-én, amely a számmisztikában a harmónia és az egyensúly jelképe, az Univerzum egy mély és pozitív üzenetet küld számotokra. Ez a nap az elrendeződés idejét jelöli az életetekben, amikor sok dolog a helyére kerül.

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, az Univerzum ma azt üzeni, hogy az elrendeződés ideje érkezett el az életedben. A dolgok, amelyek zavarosnak vagy rendezetlennek tűntek, most fognak a helyükre kerülni. Bízz az Univerzumban és az égi segítő angyalokban, hiszen ők vezetnek ezen az úton a harmónia és az egyensúly felé.”

A következő napokban érezni fogod az Univerzum támogató energiáit, ahogy az életedben minden a helyére kerül. Ez az időszak kedvező a kapcsolatok javulására, a pénzügyi stabilitásra és a belső béke megélésére. Legyél nyitott a változásokra és fogadd el az Univerzum által küldött segítséget!

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a 2023.12.27-es dátum számmisztikai jelentése az átalakulás és az elrendeződés. Ez a nap arról szól, hogy megtapasztalhasd az Univerzum szeretetét és az angyalok támogatását. Az angyalok segítenek neked meglátni az élet pozitív oldalát és megtalálni a helyedet a világban!”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és az elrendeződés ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a rend és a harmónia napja számodra!

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm az elrendeződést és a harmóniát, amit ma elhoztok az életembe. Segíts nekem, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjam az Univerzum ajándékait, és bölcsen használjam fel azokat. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen az isteni szeretettel és az egyensúllyal!”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum elrendeződést hozó üzenetéből és az angyalok támogatásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapaszd meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben.

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol az Univerzum és az angyalok vezetésével átéled az életedben zajló harmónia és elrendeződés csodáját!

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével