Az Univerzum üzenete a mai napra: Ezerszeres teremtő energiákkal zárul az év, békességgel telve!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Ezerszeres teremtő energiákkal zárul az év, békességgel telve!

Kedves Lelkek,

Ahogy elérkezik 2023 utolsó napa, egy mély és erőteljes üzenetet hordoz az Univerzum számotokra. Ez a nap nem csak egy év vége, hanem egy új kezdet hajnala is, mely ezerszeres teremtő energiákkal és mély békességgel teli. A ‘3’ a kreativitás és kibontakozás, a ‘1’ az új kezdetek és az önállóság szimbóluma, míg a ‘2’ az egyensúly és harmónia energiáját hordozza. Ezek együttesen egy erős alapot képeznek a közelgő évhez.

Az elkövetkező napokban érezni fogjátok az Univerzum támogató és megújító energiáit. Ez az időszak alkalmas arra, hogy újraértékeljétek az életeteket, új célokat tűzzetek ki, és új terveket szőjetek. A békesség és harmónia energiái átölelik majd a lelketeket, segítve titeket abban, hogy egyensúlyban és összhangban maradjatok saját magatokkal és a körülöttetek lévő világgal.

Üzenet az ég segítő angyalától

Az ég segítő angyalai üzenete az, hogy bízzatok a belső békétekben és a teremtő erőtökben. Emlékeztetnek titeket arra, hogy minden gondolat, szó és cselekedet hatalmas teremtő erővel bír. Használjátok ezt az erőt a szeretet, az öröm és a bőség megteremtésére az életetekben.

Egy áldásos ima a karma erejéhez:

“Ó, szeretett Univerzum, a végtelen teremtő erő forrása, segíts nekem, hogy békében és harmóniában zárjam ezt az évet, és tiszta lappal kezdjem az újat. Tisztíts meg a múlt kötelékeitől, hogy szabadon és szeretettel teremthessek egy boldogabb és teljesebb jövőt.”

Ne feledjétek, az üzenet továbbadásával nemcsak a saját utatokat világítjátok meg, hanem másokét is. A köszönöm szó leírásával kommentben erősítitek a szeretet és a pozitív energiák áramlását, elősegítve a gyorsabb és mélyebb változásokat az életetekben.

Békés, szeretetteljes és teremtő erejű új évet kívánok nektek!

Szeretettel,

Áldásokkal,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével