Az Univerzum Üzenete a Mai Napra: Isteni Védelem Alatt Állsz!

Az Univerzum Üzenete a Mai Napra: Isteni Védelem Alatt Állsz!

Kedves Olvasóim,

Az univerzum folyamatosan küld nekünk üzeneteket, amelyek segítenek nekünk megérteni, hogy soha nem vagyunk egyedül. Azzal bátorítalak, hogy legyél nyitott az univerzum üzeneteire, és fogadd be őket nyitott szívvel és lélekkel.

A mai nap üzenete az, hogy “Isteni védelem alatt állsz”. Ez a gyönyörű üzenet arra emlékeztet minket, hogy az univerzum és az angyalok mindig gondoskodnak rólunk. Bármilyen kihívás vagy nehézség álljon is előttünk, soha nem vagyunk egyedül.

Ez az ima segíthet nekünk befogadni ezt az üzenetet:

“Szeretett Angyalok, köszönöm, hogy mindig velem vagytok és Isteni védelem alatt álltok. Kérlek, segítsetek nekem meglátni és elfogadni az univerzum üzeneteit, és köszönöm, hogy mellettem álltok és védelmeztek minden lépésnél. Ámen.”

Az áldás, amit az univerzum ma küld nekünk:

“Áldjon meg téged az ég és az angyalok az Isteni védelemben, amit nyújtanak. Legyen az univerzum üzeneteinek erője és bölcsessége körülötted, és segítsenek neked a kihívásokkal való megbirkózásban. Szeretet, béke és erő kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az univerzum üzenetei egy folyamatos emlékeztetők számunkra, hogy soha nem vagyunk egyedül, és hogy mindig van segítség és támogatás a rendelkezésünkre. Legyenek a gondolataink, érzelmeink vagy éppen a külső kihívások, mindig számíthatunk az univerzum és az angyalok szeretetére és védelmére.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: soha nem vagy egyedül, az univerzum mindig üzeneteket küld, és az angyalok mindig ott vannak, hogy megvédjenek és segítsenek.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK