Az univerzum üzenete a mai napra: Lelked megújulásra készül

Ma az Univerzum arra biztat, hogy vonulj el kicsit a világ zajától, figyelj befelé, és találd meg a benned rejlő mély bölcsességet! A lelkek már a megújulásra készülnek amit a belső csend is előkészít.

Megszoktuk, hogy rohanunk, s hogy közben mindenhonnan ömlik ránk a zaj… az autókból, a rádióból, a háztartási gépekből, a számítógépből. Már szinte észre sem vesszük, annyira természetes, hogy valami eltakarja a csendet. Pedig a csendben jobban meghallhatjuk belső hangunkat, és könnyebben kapcsolatba lépünk felsőbb énünk bölcsességével.

A mai nap kifejezetten kedvez az elvonulásnak, a relaxációnak, és az ősi tudás felszínre hozásának. Az angyalok ma arra biztatnak, hogy teremts magadnak alkalmat némi nyugalmas egyedüllétre és legalább egy rövid meditációra!

A mai éjszaka érdekes energiát hoz a térbe.  Ma tehát a befelé fordulás során, a belső csendben a saját, őszinte hangod meghallása a fő feladat. Ez persze csak akkor működik, ha az igaz vágyaidra koncentrálsz.

Ha most azt mondod, hogy erre úgysincs időm, akkor csak visszatartod magad a lehetséges pozitív változástól. Meg kell értened, hogy az önmagadra szánt idő és a visszavonulás most elengedhetetlen, így ha nem teszed meg önként, könnyen kényszerpihenőt kaphatsz.

Az sem lehet akadály, ha nem szoktál meditálni. A meditáció nem a spirituális mesterek vagy guruk kiváltsága! El kell tehát vetni az olyan korlátozó hitrendszereket, mint a “meditálni csak lótuszülésben lehet”.

Aki meditál, az nem tesz mást, mint az elméjét egyetlen – számára fontos – dologra fókuszálja. Így meditáció az is, ha egy szép, napsütéses nyári napon elmerülünk a nyíló virágok szépségében, de az is, ha hanyatt fekszünk a fűben, és átengedjük magunkat a napsugarak lágy simogatásának. Kezdetnek épp elég, ha találsz magadnak egy kényelmes pozíciót – mindegy, hogy ülve, állva vagy épp fekve – és engeded a tested izmait ellazulni.

Végigpásztázod a saját tested a fejedtől a talpadig, és hagyod, hogy oldódjanak a görcsök. Engedd meg azt is magadnak, hogy távol kerülj a mindennapi feladatoktól, az esetleg téged zavaró élethelyzetedtől, és a fókuszodat helyezd egy kellemes érzést keltő dologra. Lehet ez egy érzés, egy szép festmény, vagy akár egy fűszál is. Ha csak 10 percet szánsz erre, már sokat tettél a lelki nyugalmad érdekében!

Hívd az angyalokat, és kérd a segítségüket abban, hogy még ma megfelelő körülményeid legyenek egy kis elvonulásra, elcsendesedésre! Kerülj közelebb önmagadhoz, készülj a közelgő húsvéti megújulásra!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL