Az Univerzum üzenete a mai napra: Ma megnyílik a bőség és jólét kapuja számodra!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Ma megnyílik a bőség és jólét kapuja számodra!

Kedves Lelkek,

A mai nap, 2023. december 28-a, egy csodálatos fordulópontot jelent az életedben. A számmisztika szerint a ‘2’ az egyensúly és harmónia, a ‘8’ pedig az anyagi bőség és a végtelenség szimbóluma. Ezek együttvéve a bőség és jólét új dimenziójának megnyílását jelzik számodra.

Amint belépsz ebbe az új energiába, érezni fogod, hogy az Univerzum bőséggel tölti meg az életed minden területét. A következő napokban váratlan lehetőségek és szerencsés fordulatok jelentkeznek, melyek megmutatják, hogy az Univerzum támogat és melletted áll. Figyelj a jelekre, amelyek utat mutatnak számodra, és ne feledd, hogy a hálával és pozitív gondolkodással még jobban vonzod azokat az energiákat, amelyek a bőséget hozzák az életedbe.

Üzenet az ég segítő angyalától

Az ég segítő angyalai most különösen közel vannak hozzád, hogy támogassanak a bőség elérésében. Üzenetük egyszerű: bízz magadban és az Univerzumban. Hidd el, hogy megérdemled a jólétet, és nyisd meg szívedet, hogy befogadd azt. A szeretet és a pozitivitás erősítik ezeket az energiákat.

Ebben az áldott időszakban, egy különleges ima a karma erejéhez:

“Univerzum, végtelen bőség forrása, áldd meg utamat és segíts nekem abban, hogy felismerjem és elfogadjam a gazdagság és jólét minden formáját. Tisztítsd meg karmámat, hogy az új lehetőségek szabadon áramolhassanak életembe, és vezess a szeretet, békesség, és bőség útján.”

Emlékezz, az üzenet továbbadásával nemcsak a saját utadat világítod meg, hanem másokét is. Az Univerzum bőségének megosztása a legnagyobb ajándék, amit adhatsz. Ha érzed a változást, és hálás vagy ezekért az üzenetekért, írd le a köszönöm szót kommentben, és tapasztald meg a változás gyorsaságát az életedben.

Bőségben és fényben járva, kívánok neked csodálatos napokat,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével