Az Univerzum üzenete a mai napra: megnyílnak előtted a bőség kapui, Mihály Arkangyal védelmez utadon!

Az Univerzum üzenete a mai napra: megnyílnak előtted a bőség kapui, Mihály Arkangyal védelmez utadon!

Kedves Lelkek,

Ezen a különleges napon, az Univerzum egy erőteljes és biztató üzenetet küld nektek: a bőség kapui megnyílnak előttetek, és Mihály Arkangyal, a védelem és erő arkangyala, ott áll mellettetek, hogy biztosítsa utatok védelmét és biztonságát!

Ahogy haladtok előre az elkövetkező napokban, érezzétek Mihály Arkangyal erős jelenlétét, amint útjaitokon védelmez és támogat titeket. Figyeljetek azokra az apró jelekre és intuíciókra, amelyek az Univerzum bőségének és gazdagságának ajándékait hozzák el nektek. Mihály Arkangyal erőteljes védelme alatt biztonságosan merészkedhettek új területekre, megnyitva magatokat a lehetőségeknek és a bőségnek.

Üzenet az ég segítő angyalától

Az ég segítő angyalai arra bátorítanak benneteket, hogy bízzatok Mihály Arkangyal védelmében és az Univerzum bőséges adományaiban. Tartsátok nyitva szíveteket és elméteket, hogy befogadhassátok a bőség és jólét áldásait, miközben biztonságban érzitek magatokat Mihály Arkangyal fényében és erőteljes védelmében.

Egy áldásos ima a karma erejéhez:

“Kedves Univerzum és Mihály Arkangyal, a védelem és erő angyala, áldd meg utamat, és segíts nekem, hogy elengedjem a múlt terheit, és bőséggel teli úton haladjak előre. Tisztíts meg a múlt kötelékeitől, hogy nyitott szívvel és elmével fogadhassam a bőség és jólét áldásait, miközben védelmedben bízom.”

Emlékezzetek, az üzenet megosztásával nemcsak a saját utatokat világítjátok meg, hanem másokét is. A köszönöm szó leírásával kommentben erősítitek a szeretet és a pozitív energiák áramlását, elősegítve a gyorsabb és mélyebb változásokat az életetekben.

Áldott és bőségben gazdag napokat kívánok nektek Mihály Arkangyal védelmező fényében és útmutatásában.

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével